Sunt förnuft, vilt hjärta

Bok av Veronica Almer
Ella von Beijer är uppväxt på Östermalm och van vid att få som hon vill. En dag får hon reda på att hennes mormor har råkat ut för en olycka och då rämnar hennes tillvaro. Hon får sparken från en ansedd nyhetstidning och tvingas ta ett jobb på ett smaklöst modemagasin. James Jensen är musiker i bandet Timeless Kings och är uppväxt i stadsdelen Fosie i Malmö. Han har en intervju inbokad med ett modemagasin och en journalist som heter Ella. Ella och James har inget gemensamt, men när de träffas öppnas dörrar till deras förflutna som båda trodde var stängda för alltid. Snart börjar Ella gräva efter familjehemligheter som James sedan länge lämnat bakom sig i hemstaden Malmö. Veronica Almer (född 1986) bor i Skåne och arbetade tidigare som skolkurator. Sunt förnuft, vilt hjärta är hennes debutroman.
En omvälvande och modern kärlekssaga. Hade gärna läst en fortsättning!

Det här var en spännande, rolig och romantisk läsning. Mycket känslor i luften under hela läsningen; kommer på mig själv med att hålla andan när det är som mest spännande.

Vi får träffa journalisten Ella von Beijer som i bokens början har stött på problem utan motsvarighet tidigare i sin karriär. Hon faller hårt och tungt och måste börja arbeta med något helt annat än vad som har varit den ursprungliga planen och drömmen.

Vi får även träffa James Jensen superstjärna i "pojkbandet" Timeless Kings. Arrogant och säker på det mesta men med hemligheter som inte får komma ut till de trogna fansen; frågan är vad som skulle hända då?

Journalisten ska intervjua stjärnan; hur det går? Ja svaret är LÅNGT ifrån enkelt...

En bok jag varmt kan rekommendera om du vill ha romance och spänning i en och samma läsupplevelse!