En enda hemlighet

Falling
Bok av Simona Ahrnstedt
Isobel är van att vara i centrum där det händer och har via sitt yrke som fältläkare vant sig vid att hantera katastrofer. Katastrofen som drabbar hennes hjärteprojekt MedPax var hon dock inte beredd på. Hon ger sitt hopp till den förmögne Alexander De la Grip men är inte beredd på vad deras möte ska leda till.
Hett, spännande, erotiskt, komplicerat, jetset liv möter fattigt liv i Afrika. En bok med mycket kontraster och motsatser! Känner mig bitvis väldigt pryd när jag läser! 😅
Samtidigt är det något som griper tag som gör att boken är svår att släppa ifrån sig. Cliffhanger på slutet så nu bara måste jag få läsa den tredje delen för att få veta hur det går! 🤓
Den vackra, ambitiösa och oerhört skickliga läkaren Isobel Sørensen jobbar inte bara som hyrläkare på en vårdcentral på fashionabla Östermalm hon är även fältläkare i den egna ideella organisationen Medpax. För att fortsätta kunna göra skillnad behövs det dock mer pengar till Medpax och det fort. Pengar är något som playboyen Alexander De la Grip har obegränsat av. Isobel är mycket tveksam till att ha något med Alexander att göra över huvud taget, men det finns inget annat sätt att rädda Medpax på. Snart är de två huvudkaraktärerna mer insnärjda i varandras liv än vad de finner bekvämt och de får båda omvärdera saker i sina liv.
Lättläst eskapism om ett helt gäng övermänniskor i Stockholms innerstad.
Den här boken är den andra delen av tre i en romance-serie av Simona Ahrnstedt. Precis som den första boken så får erotiken en stor plats i boken samtidigt som man lyfter fram starka och självständiga kvinnor.

Bokens handling är fortfarande väldigt ytlig och det är stort fokus på utseende, kläder och pengar. Men som läsare dras man ändå in i berättelsen och fastnar i karaktären Isobels liv. Man vill inte lägga ifrån sig boken utan det är en riktig bladvändare och ingen skriver om kärlek och känslor som Simona gör.

Isobel är van att hantera katastrofer i sitt yrke som läkare men när katastrofen är ett faktum för den ideella organisationen som hon engagerar sig i vet hon inte hur hon ska hantera det. Hon ger sitt hopp till rikemansbarnet Alexander. Hon räknar med att det hela ska handla om pengar men när de väl träffas kan ingen av dem stå emot känslorna.