En enda natt

All In
Bok av Simona Ahrnstedt
Journalisten Ambra kommer upp till Kiruna dagarna innan jul för att skriva ett reportage. Mörka minnen gör att hon inte är på sitt bästa humör. Det var här hon bodde som fosterbarn. Tom Lexington är en före detta elitsoldat som efter tortyr och fångenskap mår psykiskt dåligt. De två träffas på hotellet.
En romancebok som har allt det man behöver; spänning, passion och kärlek. Detta är en bok som är väldigt svår att lägga ifrån sig. Mycket väl läsvärd.
Natalia De la Grip är född in i överklass och rikedom, förväntas mest intressera sig för lyx & dyra intressen. Natalia arbetar stenhårt för att få sin far att se och erkänna hennes kompetens inom finansvärlden och ge henne en plats i familjeföretaget.
David Hammar är en uppkomling och trots sin arbetarklassbakgrund har han lyckats bli en av Sveriges största riskkapitalister.
Antingen är han älskad eller hatad, för snygg för sitt eget bästa... David är målinriktad - att hämnas på familjen De la Grip efter något som hänt i det förflutna. Kanske kan han komma åt dem via dottern, Natalia?
David bjuder ut Natalia på lunch och hon vet att männen i hennes familj hatar honom, men blir nyfiken på varför.
Mot sin vilja dras de till varandra och resulterar i en natt ingen av dem kan glömma. Kemin är fullkomligt otänkbar, fiender, det var bara en enda natt..?
Boken som förstör ens nattsömn 😊. Spännande, känslor, spännande intriger. Relations draman som utspelar sig gör den svår att lägga ifrån sig
Boken är spännande, het och svår att lägga ifrån sig, har suttit uppe alldeles för länge ett par kvällar i rad för att jag bara vill läsa ett kapitel till och ett till och ett till.. Känns lite som ”Fifty Shades of Grey” möter Denise Rudbergs tidiga böcker.

Spännande intriger, miljöer och möten. Oväntade vändningar och ett bra slut. Första delen i en triologi och det känns bra att veta att det finns två delar till att grotta ner sig i!
En enda natt är den första boken i en romance-serie av författaren Simona Ahrnstedt. Simona är en av Sveriges största författare inom denna genre och den här boken gör ingen besviken. Ahrnstedt lyckas beskriva heta sexscener utan att det blir för vulgärt samtidigt som hon tar upp viktiga ämnen som unga kvinnor kan stöta på i verkligheten. Till exempel Natalias kamp att visa att hon faktiskt är någon att räkna med trots att hon är ung och kvinna.

Bokens huvudkaraktär är just Natalia som är född in i en rik familj men ändå gör en egen karriär i finansbranschen. Hon slår sig fram och försöker ta en plats i familjeföretagets styrelse. Det blir inte lättare för henne när hon träffar David. En man som hon faller pladask för men som hennes familj inte verkar ha ett lika gott öga till.

Även om vissa ämnen är viktiga så går det inte att komma ifrån att bokens handling är väldigt ytlig, men absolut läsvärd!
Simona Ahrnstedt behärskar sin genre, romance. Hon kan konsten att skriva bladvändare där kärleksrelationen står i fokus, men där det ofta finns mörkare stråk i berättelsen. Så är fallet även i den här romanen, där båda huvudkaraktärerna har skit i bagaget som hindrar dem att leva sina liv fullt ut. Simona lyckas även i den här romanen att väva ihop intressanta personer med en spännande handling, där kvinnan brinner för sin karriär (hon är journalist) och slåss mot sitt förflutna. I ett vintrigt Kiruna tar romanen sin början och som vanligt bjuder författaren på het passion och väjer inte för kittlande sexscener. Kanske är det just det som gjort henne populär: att huvudpersonerna inte stänger sängkammardörren när det hettar till. Och att man kan läsa utan att ta fram skämskudden.