Dödligt dubbelspel

Bok av Susanne Ahlenius
Dödligt dubbelspel av Susanne Ahlenius Alice Wiklund och Tyler Rimes på Scotland Yard har precis avslutat en omfattande mordutredning. Rättegången är över, seriemördaren sitter inlåst men det räcker inte för Alice. Trots att hon höll på att bli hans sjunde offer vill hon få svar på en fråga som ständigt förföljer henne. Kan ondska gå i arv? Alice får kontakt med Ryan Kendall, seriemördarens tvillingbror. Kommer han att kunna ge henne ett svar? Alice har återkommande mardrömmar, svårt att hantera vardagen. Hon vill gå vidare, lägga utredningen bakom sig men det är lättare sagt än gjort och när hon hittar ett skelett av ett barn i familjen Kendalls herrgård, blir det början på en mordutredning som kommer att ta dem trettio år tillbaka i tiden. På teamets bord hamnar ytterligare en mordutredning, en kvinna har hittats död i ett badkar, strypt. Fallet är identiskt med mordet på Alices väninna, Ann von Walden, men vad har de gemensamt förutom tillvägagångssättet? Utredningen tar en oväntad vändning och Alices kollega, Tyler inser att han är anledningen till att Ann blev mördad. Alice & Co blir indragna i ett dödligt dubbelspel där någon sitter med en vinnande hand och väntar på nästa giv. Följ med i den spännande fortsättningen, där mord, svek och erotik blandas i en spännande och underhållande berättelse. Du kommer garanterat inte att lägga ifrån dig boken förrän du har alla korten på bordet. Boken innehåller bonusmaterial: Gåvan, en erotisk relationsnovell av Susanne Ahlenius. Dödligt dubbelspel är andra delen i en trilogi. Den första delen, Dödlig åtrå, utkom 2014 och den tredje delen, Dödlig hämnd, planeras till 2017.
Alice, som flyttat till London för att jobba för Scotland Yard, har tillsammans med sin kollega Tyler äntligen avslutat mordutredningen på en seriemördare, som nu sitter bakom lås och bom.

Men Alice har svårt att släppa mördaren som hade tänkt att Alice skulle bli det sjunde offret.
Hon vill veta vad det är som gör att man kan mörda, inte bara en utan flera, på ett så brutalt sätt.

Kan ondskan gå i arv? Alice bestämmer sig för att kontakta tvillingbrodern.

Detta är andra delen i den erotiska deckartriologin, och tar vid där förra boken slutade.

Jag gillar verkligen denna triologi. Den är så spännande och det händer så oväntade saker. Man vet inte vem man kan lita på. Det går inte att sluta läsa, jag bara måste få veta hur det ska gå. Riktigt fängslande.
Här finns spänning, kärlek, ondska, hat, svek och en hel del erotik.

Många av karaktärerna gillar jag väldigt mycket. De känns som mina kompisar nu, att jag är där med dem.
Dödligt dubbelspel, andra boken om Alice Wiklund, av Susanne Ahlenius.
Alice jobbar i ett team inom Scotland Yard där vi-känslan är familjär och de har stor tillit till varandra.
Alice försöker komma vidare efter allt brutalt hon blev utsatt för i förra boken och för att göra detta behöver hon konfrontera människor hon bör undvika.
Hon utsätter både sig själv och pågående utredning för fara när hon ljuger för sina kollegor och möter tvillingbrodern till hennes mardrömmars skapare.
Kan ondska vara ärftligt?
En bok med skuggmonster och riktiga monster varvat med heta scener.
Ska absolut läsa tredje och sista boken i serien 😊
Detta är fortsättningen på Dödlig Åtrå och den startar där den första slutar.
Alice har nu fått okej att jobba permanent för Scotland Yard och hennes partner Tyler har blivit som hennes bror medan Stewart (Tylers bror) är nu hennes fästman.
Dock är Alice inte bara psykiskt skadad av mötet med Sean Kendall, men hon har även blivit besatt av honom och hans familj.
Hon får tag på Seans tvillingbror Ryan och försöker få svar på frågan om ondska kan gå i arv.

I denna bok har Susanne än en gång fått mig att inte bara älska karaktärerna, men jag älskade att få följa Alice väg efter hennes möte med Sean där han nästan dödade henne och hur hon bearbetar allt som hänt.
Den här boken hade mer av erotiken än den första och det var inte riktigt min smak, MEN all den spänning som genomsyrade historien gjorde att jag inte kunde sluta läsa.
Pga en 16 månaders bebis och två hundar som alla ska ha uppmärksamhet hela tiden så är det svårt för mig att läsa snabbt och mycket, men ändå läste jag ut boken på två kvällar. Det är nog rekord sedan jag fick min bebis.
Boken är så lättläst, språket flyter på så otroligt bra och allt gör att historien drivs framåt hur bra som helst.
Man vill hela tiden veta mer om vad som händer och vad karaktärerna råkar ut för.
Susanne har gjort det än en gång. Otroligt bra gjort och jag har redan slängt mig över nästa och sista del.