Söndagsklubben

The Sunday Lunch Club
Bok av Juliet Ashton
Om söndagarna träffas Anna och hennes stora familj och äter lunch. De pratar, skrattar, tjafsar och äter alldeles för mycket. Ibland är det viktiga ämnen som kommer på tal, ibland bara rent nonsens. Men runt lunchbordet sitter människor som alla bär på sina egna historier och hemligheter. Mitt emellan sin exmake och sin nya pojkvän sitter Anna, som för tillfället tacklar en helt oväntad graviditet. Mitt emot sitter hennes gamla farmor, hennes gränslösa syster samt bror med sin pojkvän och nya bebis. Och med som sällskap finns även ett minne som är så tungt att det aldrig tas upp kring bordet. Men när ett brev från det förflutna dyker upp måste Anna möta allt hon velat glömma. Juliet Ashton är en brittisk författare, som även skriver böcker under pseudonymen Claire Sandy (Printz Publishing har bland annat gett ut hennes julbok Snöfall, mirakel och frusna hjärtan, som sålt i 40 000 exemplar i Sverige). Söndagsklubben är en varm och rolig historia om familj och försoning som garanterat kommer att nästla sig in i ditt hjärta.
En lättsam och trevlig bok att läsa. Inte särskilt djup men lagomt engagerande och när den var slut fanns ändå lusten att läsa mer!
Söndagsklubben är en bok som fångade mig direkt! Det är en lättläst och händelserik bok som gjorde att jag inte ville lägga den ifrån mig. Jag kunde känna igen mig mycket i den vilket är ett stort plus! Helt klart väl värd att läsa!