Pensionatet vid världens ände

Bok av Camilla Davidsson
Pensionatet vid världens ände är den andra boken i triologin om Emma. Efter att ha vandrat Caminon försöker Emma nu skapa sig ett mer harmoniskt liv men hon ramlar snabbt tillbaka i gamla hjulspår när hon tackar ja till ett prestigefyllt jobb. Det mörker hon försökt lägga bakom sig tar återigen plats i hennes liv.
Emma är hemma igen efter sin vandri g på Camino men hur lyckas hon upprätthålla sina nya beslut? Och hur går det med kärleken? Läs fortsättningen i hennes utveckling.
Den andra boken om Emma. Denna gången i Sverige. Men fortfarande spännande att få följa med på hennes strapatser.
Pensionatet vid världens ände är den andra boken i triologin om Emma. Det var med förväntan jag började läsa den här boken eftersom jag verkligen tyckte om den första boken, Under Vintergatans alla stjärnor. Tyvärr tyckte jag inte att den här boken var lika bra. Historien engagerade mig helt enkelt inte lika mycket som den gjorde i den första boken. Det är fortfarande en helt okej bok och att återigen få följa Emma och de svårigheter som finns i att försöka leva det liv man mår bra av är intressant. Emma är nu tillbaka i Sverige och försöker skapa ett mer harmoniskt liv. Tyvärr håller inte hennes förhoppningar särskilt länge och hon hamnar återigen i en spiral av mörker och av att inte må bra.