Ett oemotståndligt förslag

Bok av Birgitta Bergin
Anna Holm är trött på sitt liv i den lilla byn Kungälv utanför Göteborg. Hon har visserligen en pojkvän som hon tycker om och ett jobb som betalar bra. Men hon längtar efter något mer. Utan att riktigt veta hur det gick till så har hon helt plötsligt möjlighet att tjäna 5 miljoner euro.
Går pengar och kärlek ihop?
Anna Holm är den utvalde att ärva en massa pengar. Arvet efter Calles elaka pappa kan förvärvas inom ett år men inte utan villkor, Calle får inte veta och inga känslor får blandas in.
Efter många möten och samtal mellan Anna och Calle växer ändå känslorna till oanade höjder av lycka! Hur ska hon kunna berätta för honom om arvet? Hur ska hon gå vidare med sitt eget liv med Jesper som är hennes ungdomskärlek? Eller finns det en möjlighet att allt kan lösa sig på bästa sätt för alla?
En mycket spännande bok med ett oväntat och fint slut!!!
Anna får ett fantastiskt erbjudande som hon naturligtvis inte kan avstå.
Bra jobb och bostad, ett liv i flärd. Haken är att hon ska omvända en play boy och få honom att börja jobba.
En rolig bok med oväntade vändningar.
Utåt sett är Anna Holms liv perfekt. Hon lever tillsammans med en pojkvän som hon tycker om och som tycker om henne. Hennes jobb som fastighetsanalytiker betalar bra med pengar varje månad och de har en trygghet i den lilla byn Kungälv utanför Göteborg. Men trots att allt ser perfekt ut på ytan så är det en känsla av rastlöshet som finns hos Anna. Hon längtar efter något mer. Hon längtar efter spänning, efter nya utmaningar och efter något nytt.

Utan att hon riktigt vet hur det gick till så sitter hon helt plötsligt i en flådig lägenhet på Östermalm i Stockholm och har möjlighet att göra sitt livs affär. Hon ska bara förvandla den obrydde och själviska jetsetsonen till en riktig affärsman. Om hon lyckas med sitt uppdrag så är hon snart god för fem miljoner euro. Tillsammans med sin bästa kompis börjar hon smida planer på hur det ska gå till samtidigt som hon försöker prestera sitt yttersta på det tillfälliga och nya jobbet på Vansbro Fastigheter. Ett jobb som ingick i uppdraget för att lyckas komma nära den mytomspunna Carl-Henrik.

Detta är inte en verklighetstrogen feelgood-roman men för den sakens skull gör det inte boken mindre läsvärd. I den här boken får man drömma sig bort om ett annat liv och följa Annas utmaning att förvandla Carl-Henrik som verkar allt annat än intresserad av att ta över imperiet Vansbro Fastigheter.
Författaren Birgitta Bergin har låtit sin fantasi flöda fritt och har därmed skapat en härlig bok att slukas in i.