En sommar att minnas

The Island
Bok av Elin Hilderbrand
En bruten förlovning, ett förlorat äktenskap och en ny romans. Birdie får ett samtal från sin dotter som meddelar att hon har ställt in sitt perfekta sommarbröllop med sin perfekta fästman. Men innan beskedet hinner landa kommer ännu en förödande nyhet ... Birdie bestämmer sig för att ta med sig sin syster och sina två döttrar till en gammal sommarstuga på Nantucket. Men vad händer när två generationer systrar samlas under ett tak? Hemligheter avslöjas, gammal kärlek väcks till liv och ny kärlek slår rot. Det blir en sommar som systrarna sent ska glömma.
Mysig strandläsning! Man kommer snabbt in i den och vill veta hur det ska gå för karaktärerna. Lagom med drama.
I det stora är den här boken lite av ett familjedrama. Men det är också en hel del "tänk om", hjärtesorg, syskonkärlek, svek och bråk.

Chess brutna förlovning och vad som ledde till att det hände var nästan en historia i sig, den delen hade nog kunnat bli en helt egen bok för det fanns så mycket där som hade kunnat utvecklas.

Boken var inte alls vad jag hade förväntat mig, på ett positivt sätt! Den tog en del oväntade vändningar och det var väldigt svårt att lägga den ifrån sig!
Birdie, är mamma till Chess och Tate, och har nyligen skilt sig från deras pappa.

Chess har nyligen brutit sin förlovning med Michael, som egentligen var den perfekta mannen.

Tate lever intensivt och behöver en paus.

Indias man tog livet av sig för ett tag sedan. Hon är syster till Birdie.

De åker alla till deras sommarhus, där ingen varit på många år. De tänker alla att de ska koppla av några veckor, och läka sina vilsna själar.

Detta kommer bli en sommar de sent ska glömma. Svek, hemligheter, sorg och kärlek får de alla känna av.

En härlig och mysig feelgood med mycket relationsdrama. Jag kan se sommartorpet framför mig när jag läser, vilket gör att det känns som jag är där med dem.
För mig är författaren ny, men vill gärna läsa mer med henne.
Jag gillade hennes förra bok bättre. Bortsett från semester- och strandkänslan man får upplevde jag boken som något tjatig.