En hemlighet förde mig hit

Bok av Lisa White
Amanda Rice har drömt om en enda sak så länge hon kan minnas;att jobba på Sveriges bästa advokatfirma, Stjärnströms och Stjärnströms. När hon får beskedet att jobbet är hennes inser Amanda att hon ska jobba sida vid sida med Stockholms bästa advokat Thomas Stjärnström, även känd som stans största player. Han är snygg, mäktig och väl medveten om det. Adam är den heta mäklaren som får Amanda på fall även om hon lovat sig själv att lägga all sin tid på karriären, inte kärlek. Plötsligt får hon händerna fulla med två hunkar som slåss om hennes uppmärksamhet och livet tar en helt annan riktning än hon hade planerat. Det dröjer inte länge innan Amanda inser att Adam och Thomas har ett mörkt förflutet och dessutom visar det sig att Amandas familj har en hemlighet som kommer att sätta hennes dröm och kärlek på spel. Fen hemlighet förde mig hit är Lisa Whites debutroman och första delen i en het svensk romance-serie.
3 utgåvor
Välj utgåva
En hemlighet förde mig hitSvenska - Pocket
ISBN: 9789198544503
En hemlighet förde mig hitSvenska - E-bok
ISBN: 9789198544534
En hemlighet förde mig hitSvenska - Okänt
ISBN: 9788726871388
En hemlighet förde mig hit av Lisa White.
Amanda Rice är klar med sina studier och kan nu titulera sig som advokat. Hon söker jobb på Stjärnströms och Stjärnströms, Stockholms bästa advokatbyrå. Till sin häpnad får hon jobbet!
För att fira sitt nya jobb går hon på krogen med sin bästa vän Johanna och där snubblar de över killarna Adam och Paul. Riktigt stiliga karlar som också var väldigt trevliga.
Amanda och Adam inleder en flirt men det visar sig snart att den inte är friktionsfri på grund av Amandas nya chef Thomas. Thomas visar med stor tydlighet att han är intresserad av Amanda och vill ha henne vid sin sida samtidigt som han och Adam har en del otalt i bagaget.
Spänningarna svänger fram och tillbaka. Mitt i allt känslosamma kaos står Amanda och dras till både Adam och Thomas men hur ska hon kunna välja?
Berättelsen här är bra skriven om en hårt arbetande och ambitiös kvinna som inte fått allt serverat på ett silverfat, en mörk hemlighet och passion så det räcker gott och väl. Tycker den var läsvärd 😊
En hemlighet förde mig hit är fylld av kärlek, missförstånd och hemligheter. Handlingen är händelserik och hela boken är väldigt snabbläst. Kanske att vissa händelser är något klyschiga och förutsägbara, men trots det så tycker jag verkligen om boken. En hemlighet före mig hit är en charmig romance som jag absolut kan rekommendera!