Döden under ytan

Bok av Anne-Marie Schjetlein
Andreas blir ensam med fyra barn när hans kära Stina läggs in på sjukhus. Hon är gravid och svår att få kontakt med. Samtidigt anländer en medvetslös och svårt skadad pojke till akuten. Andreas känner igen honom och ringer hans föräldrar. Dock dröjer det inte länge förrän pojken åter tas in på akuten. Vad har hänt?.
WOW säger jag... vilken bok.
Har inte läst de andra böckerna om Andreas men det kommer jag verkligen att göra.

Anne-Marie's sätt att skriva faller mig verkligen i smaken.
Korta kapitel där man läser om både nutid och dåtid, men man hänger med från första stund.

I vissa delar kom jag på mig själv i att ha så bråttom att läsa fortsättningen att hag hoppade över meningar o rader hej vilt.. fick gå tillbaka flera gånger för att inte missa 💕

Grymt bra bok som höll spänningen, och man kunde känna känslorna som utspelar sig his de olika karaktärerna man lär känna... sorg, kärlek, iska, skuld ... familjedrama & den oändliga lycka

♡♡♡♡♡ av 5
Femte boken om Andreas, som genom sitt jobb som läkare blivit indragen i en hel rad dramtiska situationer. Nu känns det som han hittat hem. Han och Stina är lyckliga i sin nya storfamilj och har dessutom fått en liten flicka tillsammans.

På sjukhuset inträffar något märkligt när en pappa som troget vakat vid sin svårt sjuka dotters säng plötsligt är försvunnen när dottern vaknar upp ur koman.

Samtidigt som Stina oroar sig för en av sina nyfunna vänner på frisörutbildningen och hennes man som är försvunnen.

Spänning, relationer och sjukhusrealism i en skön blandning. Uppskattar verkligen inblickarna i sjukhusmiljön och skildringen av huvudpersonernas vanliga vardag. Och till det drivet i en riktigt spännande bladvändare. Med hjälp av små medel lyckas författaren skickligt bygga upp spänningen.
En svårt skadad kille kommer in på akuten i halmstad och kirurgen Andreas känner igen killen. Andreas försöker få tag på killens föräldrar som verkar vara svårt att få. Killen, vars namn är Kim, är tvilling men hans bror försvinner när de är mindre och kroppen hittas inte. Med tiden efter Kims olycka blåser många hemligheter upp och ingenting var som man trodde. Samtidigt så får vi följa Andreas och Stina som väntar sitt gemensamma barn men något händer och Stina behövs åka in på sjukhuset. Men något gnager i Andreas och han undrar om Stina döljer något som han inte fått veta. Vad är det hon döljer? Och vilka hemligheter är det som Kims familj har?

Det här är fjärde fristående boken om kirurgen Andreas och livet kring hans jobb och det privata. Och ännu en gång fastnar jag i boken direkt som om någon limmat fast mig i boken. En spännande, fängslande, välskriven och enastående bok ni inte får missa att läsa!