Holidate

Film från 2020 regisserad av John Whitesell
Supermysig film om ett bra upplägg till varför det är bra att bara ha en date på helgdagar. Klockrena relationer. Roligt och lättsamt.
En intellektbefriad, men rolig komedi om två singlar som bestämmer sig för att dejta varandra under högtider. Holidate är underhållande och perfekt för slötittande en regnig dag. Filmen rekommenderas till er som behöver något lättvindigt för att fly från vardagen.
Sloane närmar sig 30 och har fortfarande inget fast förhållande. Till julhelgen möter hon en kille i kassakön som hon bjuder in till att vara hennes dejt över julen.
En girl power film, mycket romantik, amerikanska klyschor och lättsam humor.
En modern Rom-Com som håller måttet! Alla klassiska ingredienser finns med, romantik, humor och lite spänning. Både skådespelare och sceneri lyfter filmen som är väl värd att se!
Filmen handlar om en tjej och en kille som av en slump träffas och bestämmer sig för att vara varandras dejter på alla högtider. Precis som i alla andra romantiska filmer uppstår förvecklingar. Rätt så förutsägbar och väldigt amerikansk. Underhållning för stunden men inte mer.