Råsaftcentrifug

Produkttyp

Råsaftcentrifug som present

Startar alltid dagen med en färskpressad juice, otroligt användbart och något jag tror uppskattas hos alla!

Råsaftcentrifug som present

Vem vill inte vakna upp och göra sin egna färska juice till frukost mackan?
Detta är både en praktisk och "nyttig"present som kanske bidrar till att mottagaren får en hälsosam start på året eller får hjälp till en friskare livsstil.
Det är även en hållbar present som bidrar till att du slipper handla massa juice från butik. Tummen upp till det!

Råsaftcentrifug som present

En råsaftscentrifug är den perfekta hushållsmaskinen om man tycker om juicer. En bra centrifug kör igenom skal och mindre kärnor med så man slipper pilla med det också. Toppenköp!

Råsaftcentrifug som present

Jag älskar min råsaftcentrifug! Den används flitigt och jag tror det är en sak som många har användning av. Extra plus är att man kan göra goda grönsakbiffar av skrovet som blir. Ekonomiskt och gott!

Råsaftcentrifug som present

Superbra till egna juicer och smoothies! Smaken blir jättegod och det är dessutom hur enkelt som helst att göra det, på vissa är det dock lite jobbigare att diska den efteråt.

Råsaftcentrifug som present

Älskar! Går att använda till alla olika nyttiga grönsaker och frukt. Framförallt perfekt för att göra gröna juicer som kan vara svårt att mixa släta i vanlig mixer.

Råsaftcentrifug som present

En råsaftcentrifug kan vara den perfekta julklappen till den som älskar nypressad juice.

Fördelen med den är att man verkligen får en ren naturlig juice utan diverse tillsatser och sen kan man ju göra egna smakkombinationer på juicen om man känner för det. Det kan inte bli bättre.

Nackdelen som jag upplevt är att själva maskinen såklart tar upp en del plats i köksskåpet. Har man ingen diskmaskin så tar det ju en stund att ta hand om disken också efter man pressat juicen.