Mammasanningar med Vivi och Carin

Podcast med Carin da Silva och Vivi Wallin
Mammasanningar är podden med Vivi Wallin och Carin da Silva som pratar om det osminkade föräldraskapet med humor och stor igenkänning.
Som kille tillhör man ju inte målgruppen. Men jag bara älskarVivi och Carin!
Dom bjuder på sig själva och ger mig en inblick i mammavärden.
I egenskap av pappa så har man ju inte den synvinkeln om man inte lyssnar på deras podd
Att vara mamma kräver mycket , både av dig själv och andra. Kan vara väldigt jobbigt att leva upp till alla förväntningar.
Men här tas det upp allt möjligt och kanske kan man se det med lite humor . Och inte behöva leva upp till allas förväntan .
Härligt med humor och att se på saker på ett avslappnat sätt . Alla mammor lär känna stor igenkänningsfaktor .
Igenkännande många gånger när man lyssnar på Vivi och Carin. Bidrar till många skratt när man lyssnar. Älskar att det handlar om allt mellan himmel och jord!
Snacka om att plocka ner moderskapets förväntningar och måsten.
För första gången på många år så har jag förstått hur mycket skit som samhället lägger på mamashaming. Ammar du inte?! Ammar du än?!
- Får barnen köpt risgrynsgröt?! Jag kokade alltid till deras pappa.
- klär du inre barnen lite väl runt?!

Så mycket dåligt samvete som dessa excellenta mammor nu lyft bort från mina axlar.

De pratar om det som är viktigt, kärleken, närvaron. Inte om hembakat bröd eller pyssel. Eller rena nystrukna lakan. När min enda tanke var att få i ett lakan. Som inte ens matchade med örngottet!

Alla föräldrar, mammor som pappor borde lyssna på denna pod. Den är helt fantastisk.
Lever du med barn på ett eller annat sätt så kommer du älska denna podd. Här lämnas inget ute och det är underbart!
Ett måste för alla mammor därute som behöver en paus. Jag lyssnar inte på podcasts så ofta, men när jag väl gör det blir det oftast denna. Jätterolig!
Jag älskar Vivi och Carin! Det här är en podcast som tar upp allt mellan himmel och jord, både högt och lågt och jag har skrattat så mycket med dessa härliga kvinnor i öronen!!
Två riktigt härliga kvinnor som bjuder otroligt mycket på sig själva. Det finns inte ett enda avsnitt där jag inte har skrattat eller känt igen mig. Ett stort stöd på så många sätt! Rekommenderar starkt den här podden.
Skrattar så jag gråter åt dessa två helgalna varma kvinnor! De bjuder enormt på sig själva och tar upp föräldraskapet på ett naturligt sätt.
Den absolut bästa podden! Hög igenkänning, en otrolig förmåga att blanda humor och allvar och med så dråpliga historier att man inte kan låta bli att skratta. Ljuset i tunneln av nattvak, blöjbyten och treårstrots!
En pod där man känner igen sig i 100 % småbarnsmamma eller ej.
Vivi och Carin lyfter in en i deras tillvaro med humor, glädje och värme.