Hundcoachen Fredrik Steen

Podcast med Fredrik Steen
Fredrik Steens intresse för hundar väcktes tidigt och han har inte levt en enda dag av sitt liv utan två eller flera hundar. Fredrik med gäster diskuterar och tipsar i olika ämnen som rör hundar, mer hundar och åter igen hundar. En podd för, och av hundälskare! I samarbete med Agria Djurförsäkring.
Den perfekta podden för den som är hundägare eller som står i startgroparna för att bli en. Man får många bra och kunniga tips, det är enkelt att hänga med och Fredrik bjuder in gäster som är intressanta. Det här kan man lyssna på hur många gånger som helst.
Fredrik har väldigt bra och kloka råd när det kommer till din relation med din hund. Väldigt informativ för hundägare och för den framtida hussen eller matten.
Fredrik Steen kommer med många bra tips när det gäller att få en bättre relation till din hund som i förlängningen gör att livet både för hunden och för dig fungerar bra.
Fredrik har kloka och välgrundade tips och råd, allt blir mycket logiskt och enkelt då han förklarat. Avsnitten tål att lyssnas på både en och tre gånger! :)
Min husgud sedan vi fick hem våran valp. Massor med tips som man kan ta med sig i sina dagar med valpen. Allt från fostran till mysiga tips.
Bra podd, speciellt i denna tid då många har köpt hund. Fredrik Steen är bra med hundar och bra att lyssna på.
Jag älskar hundar och är ett stort fan av Fredrik Steen. Jag och min familj har 4 hundar. Både jag och mamma lyssnar mycket på Fredrik och beundrar hans fina sätt för hundar. Denna pod är jättebra
Informativ, enkel och rakt på sak. Gillar att allt går att lösa med sunt förnuft. Har lyssnat på alla avsnitt mer än en gång