Goda grannar

Roman 3
Mattias Edvardsson
Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte länge innan det nyinflyttade paret börjar känna sig illa till mods. Detta i takt med att de lär känna sina nya grannar. Bianca råkar senare ut för vad som först verkar som en olycka men snart väcks tvivel på flera håll. Kan det vara så att lagen faktiskt måste tas i egna händer?. Mindre

Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
Goda grannarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137154862
Goda grannarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789137156330
Goda grannarSvenska - E-bok
ISBN: 9789137154879
Den här en riktig 5-poängare. En bok man inte vill ska ta slut. Micke och Bianca flyttar tillsammans med sina 2 barn från Stockholm till idyllsik Bråkmakargatan, ett villakvarter i utanför Lund. Ganska snabbt lär de känna några av grannarna och obehaget smyger sig på. En dag blir Bianca påkörd av en av grannarna utanför sitt hus. Är det en tragisk olycka eller har någon med berått mod kört på Bianca?
Jag gillar att boken berättas ur 3 olika perspektiv, det ger mer liv åt berättelsen. Författaren är skicklig i sitt språk och har en förmåga att fånga läsaren. Om du bara ska läsa em bok i sommar så välj Mattias Edvardssons Goda grannar.