Goda grannar

Roman 3
Mattias Edvardsson
Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte länge innan det nyinflyttade paret börjar känna sig illa till mods. Detta i takt med att de lär känna sina nya grannar. Bianca råkar senare ut för vad som först verkar som en olycka men snart väcks tvivel på flera håll. Kan det vara så att lagen faktiskt måste tas i egna händer?. Mindre

Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
Goda grannarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137154862
Goda grannarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789137156330
Goda grannarSvenska - E-bok
ISBN: 9789137154879
Vilken bok!
Är den första boken jag läser av Mattias. Jag har hört mycket gott om denna bok och även om hans andra. Mattias använder sig av ett bra språk och det är lätt att följa med i handlingen. Genom små gliringar lockar Mattias läsaren till att läsa vidare för att få svar på de frågor man får under tiden man läser, eller i alla fall de frågor jag fick under tiden jag läste. Spänningen är hög och det är svårt att lägga bort boken. Kanske att jag tycker att boken kunde ha varit några kapitel kortare.
Trots att jag har läst ut boken hänger några frågeställningar kvar som jag inte riktigt känner att jag fått svar på däremot ser jag inte det som något negativt utan snarare en möjlighet för vidare diskussion. Har fler tolkat det som mig eller fanns svaren där utan att jag märkte det.?
🍾🍾🍾🍾 av 🍾🍾🍾🍾🍾