Goda grannar

Roman 3
Bok av Mattias Edvardsson
Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte länge innan det nyinflyttade paret börjar känna sig illa till mods. Detta i takt med att de lär känna sina nya grannar. Bianca råkar senare ut för vad som först verkar som en olycka men snart väcks tvivel på flera håll. Kan det vara så att lagen faktiskt måste tas i egna händer?.
3 utgåvor
Välj utgåva
Goda grannarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137154862
Goda grannarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789137156330
Goda grannarSvenska - E-bok
ISBN: 9789137154879
Handling:
Mikael, Bianca och deras två barn Bella och William flyttar in i de idylliska området ”Astrid Lindgren-husen” på Bråkmakaregatan, då de ville starta om på annan ort 🏡 .Bianca har kollat upp grannarna innan (såklart!) Ola är dömd för misshandel, Jacqueline är fd modell och bor med sonen Fabian som inte har lätt för de sociala koderna. Det gamla paret är måna om sina traditioner med grannfesterna som helst inte får brytas.
En dag händer en stor tragedi som får hela Bråkmakargatan att aldrig mer bli sig lik! Vem har något att dölja? Vad hände egentligen fredagen den 13 oktober 2017?
____________________________________________

Vilken story! Vilket upplägg! Denna boken passar också bra som ljudbok då man får följa historien ur Mikaels, Jacqueline och Fabians perspektiv med fantastiska uppläsare. Jag Älskar’t ❣️❣️ Det är något psykologiskt läskigt från början till slut och jag hinner dra många olika slutsatser som inte stämmer såklart och slutet är det kalla kårar-varning på 🥶 Välskriven med ett språk som är klockrent!
Boken får 5/5 av mig!