Paganinikontraktet

The nightmare : a Joona Linna novel
Bok av Lars Kepler
När Penelope kommer upp och ut på akterdäcket drar hon efter andan som om hon varit nära att kvävas. Hon hostar och blickar runt med en iskall skräck i kroppen. Hundra meter bort på stranden ser hon en främmande man i svarta kläder. På något sätt förstår Penelope hur det hör ihop. Hon vet att han är samme man som befann sig i skuggan under bron med den militära gummibåten, han som vände ryggen mot henne när hon passerade. Hon förstår att det är den svartklädde mannen som har dödat hennes syster Viola och att han ännu inte är färdig. Penelope Fernandez har precis hittat sin syster död i sin och pojkvännen Björns båt och inser nu att de är ett byte i Stockholms skärgård. Samtidigt hittas en man hängd på Östermalm. Det finns ett samband. Och det är kriminalkommisarie Joona Linnas uppgift att hitta det.
Jag velar och jag gillar boken eller ej.
Bokens handling är ett klassisk deckartema så den var bara ok.
En så sjukt spännande bok. Lars kepler är verkligen så bra på att skriva unika historier med nya ideer. Rekommenderar verkligen!
Spännande krimonoliroman som inte går att sluta läsa. Paganinikontraktet anser jag är den bästa av keplers böcker
Jag njöt av att återse den envise Joona Linna, men Paganinikontraktet fängslade mig inte lika mycket som Hypnositören.
Andra boken om Joona Linna och minst lika bra som Hypnotisören ( del 1)
Tycker om att att följa karaktärer som man lär känna
2a boken av Lars Kepler.
Den var helt ok, tyckte om storyn till en början men sen var det bara sämre och sämre.
Väldigt svårt att hänga med i alla situationer och karaktärerna var svåra att hålla koll på. Nja ingen höjdare för mig :/