Shopaholic, #1

En shopaholics bekännelser

The Secret Dreamworld of a Shopaholic
Bok av Sophie Kinsella
Rebecca Bloomwood har en fantastisk våning i ett av Londons trendigaste områden, en hel hop glamorösa vänner, och en garderob som är fullproppad med moderiktiga plagg. Men har hon råd att leva som hon gör? Rebecca Bloomwood har ett stort problem: hon har inte råd att leva det liv hon vill. Hennes arbete som reporter på en finanstidning tråkar inte bara ut henne, det är också väldigt dåligt betalt. Och på sista tiden har Rebecca gång på gång fått påminnelser på räkningar som hon inte kan betala. Hon försöker skära ner på sina utgifter, skaffar sig till och med extrajobb. Men alla försök misslyckas. Hennes enda tröst är då att shoppa - bara köpa något litet - något som hon känner att hon måste ha - Kan Rebecca någonsin fly från sin drömvärld, hitta äkta kärlek och återfå kontrollen över sina kreditkort?
En underbar bok, omöjlig att inte älska! Jag läste den för många år sedan och nu påbörjade jag 2-3 allvarligare böcker, FICK NOG och bestämde mig för att plocka upp den här älsklingen igen <3 omöjligt med ångest när man läser denna. Så underbart rolig, pinsam, härlig och befriande.
Åh vad jag älskar denna bokserien! Har precis läst om den efter många år i bokhyllan. Underbart humoristisk med ett stänk av allvar. Man får helt klart flera igenkänningar, skratt och medkänsla för huvudpersonen. Becky är en ung tjej som älskar att shoppa, tyvärr över sina tillgångar. Hon är lite klumpig tänker inte alltid hela vägen - men på nåt sätt lyckas hon ändå klara sig ur knipan och t om få nåt bra ur det! Härlig engelsk humor som man definitivt ska lösa om man vill piggas upp!
En riktigt bra chick lite historia som är en lagom mängd humor, romans och pinsamheter. Älskar Sophie Kinsella som författare och har gillat alla böcker jag läst av henne.
Tycker den var väldigt seg. Hade faktiskt förväntat mig mer av denna bok. Eftersom hon är sån bra författare.
Har sällan skrattat så mycket som när jag läste denna bok. Min favoritbok tillsammans med resten av böckerna i serien.