En sommar på luffen

Bok av Eli Åhman Owetz
Anna-Lisa har drabbats av en livskris när hon nu har fyllt 30-år och dessutom precis gjort slut med sin pojkvän. Som av en slump kommer hon över berättelsen om Brolle som levde på luffen och Anna-Lisa bestämmer sig att själv prova att leva på luffen under en sommar. En upplevelse som ska komma att förändra hennes liv.
Feelgood när det är som bäst. Så mysig bok där man bara vill veta vad som händer på nästa sida.
Du ångrar inte din tid du lägger på denna bok.
Gillar man sommar, romantik och loppis så gillar man En sommar på luffen! Jag älskar allt ovanstående och såklart även boken. Anna-Lisa är en karaktär som jag definitivt kommer läsa mer om. Underbart att det finns tre böcker till i serien!
En sommar på luffen är en härlig och lättläst feel good-roman. Det är befriande att läsa om vanliga människor och deras vanliga liv, tankar och känslor. Boken är också väldigt inriktad på antika saker och retro vilket väcker en härlig nostalgisk känsla.
Handlingen utspelar sig, precis som titeln avslöjar, under sommaren och det är en bok man gärna tar med och sträckläser på stranden.

Bokens huvudkaraktär heter Anna-Lisa och hon drabbas av en smärre 30-årskris. Hon har nyligen brutit med sin pojkvän och kommer av en slump över idén om att spendera en sommar ensam på luffen. En upplevelse som kommer att ge henne många viktiga erfarenheter och som kommer att vara avgörande för vad hon ska göra härnäst i sitt liv.