Om sanningen ska fram

Bok av Elin Eldestrand
Som en frisk fläkt dyker Olivia upp på Estrids jobb och de två tjejerna blir inte bara kollegor utan finner varandra direkt på ett vänskapligt plan. Men deras vänskapsrelation visar sig bli allt annat än enkel när en kille blir inblandad. Ska Olivias hemlighet om varför hon egentligen har flyttat och bytt jobb avslöjas?
Ärlighet och vänskap i med och motvind. Inget är som det verkar... ändå växer vänskapen och respekten för varandra.
En bra bok med lätt språk och flyt i texten.
En bok med ett lätt och ledigt språkbruk men med komplicerade relationer, både kärleksrelationer och vänskapsrelationer.

Estrids och Olivias vägar möts när Olivia stegar in och börjar arbeta på samma kontor som Estrid. Olivia är en frisk fläkt, precis en sådan person som Estrid behöver i sitt liv, och de finner varandra direkt. Men när det visar sig att de två tjejerna har olika syn på en och samma kille ställs hela deras vänskap på spel.

En av dem döljer dessutom en hemlighet som hon kämpar med för att den inte ska komma upp till ytan och avslöja henne. Men ska verkligheten komma ikapp henne och behöver hon berätta sanningen?

Denna bok om relationer tar flera oväntade vändningar längs berättelsens gång, vilket gör att man som läsare aldrig kan vara förberedd på vad som kommer härnäst. Det blir en spänning samtidigt som boken ändå är lättsam.