Törst

Bok av Andreas Ek
Törst av Andreas Ek är uppföljaren till boken Raseri. Polisen Erik Anderson och andra personer kämpar för att överleva efter att ett virus har spridit sig över hela Sverige. Förödelsen är total och när mörkret faller kommer de smittade fram. Den som vill överleva måste hålla sig tyst och gömd... En nervkittlande och mycket spännande bok!
Precis lika bra som raseri. Liknande tempo och man oroar sig för sina favoriter. Oväntat slut gjorde serien komplett. En ny favoritförfattare!

Får träffa nya karaktärer som ger sitt perspektiv och jag hittar ingenting negativt med denna serien. Underbar!
En superbra och mycket spännande uppföljare till Raseri. Aktuell i pandemitider även om det är en fantasi. Jag sträckläste den och upplösningen är oväntad. Jag rekommenderar att läsa Raseri först och den gör att man bara måste läsa denna bok.
Mitt omdöme

En del böcker har man längtat efter att få läsa och denna är en sådan. Har velat läsa denna bok sedan jag lästa första delen. Vi får även denna gång möta Erik och hans familj. Men även Carin och flera andra karaktärer. Detta är karaktärer som jag har tagit till mitt hjärta. Jag älskar att läsa om de. De beskrivs så detaljerat. Man känner deras rädsla. Att inte veta vem som är smittad och vart de finns. Boken är mycket bra och spännande. Det är en fängslande läsning vi bjuds på. Boken är mycket rå och otäck. Men trots det så kunde jag inte sluta läsa. Jag ville bara veta hur det skulle gå. Det är verkligen varning för sträckläsning på boken. Att författaren är polis märks på de detaljerade beskrivningar av både karaktärer och hur deras miljö har blivit. Jag tycket att boken känns mer äkta av det. Detta är ingen bok som man vill läsa när det är mörkt ute. Man vet aldrig vad som gömmer sig i mörkret. Jag tycker att boken är välskriven. Nackhåren reser sig på mig. Detta är en bok som jag rekommenderar till alla som gillar serien Walking Dead. Jag får lite vibbar av den serien av boken. Jag tycker att författaren är i högform och har skrivit en helgjuten rysare. Jag vill kalla boken Törst för rysare. Mer än thriller. Jag rekommenderar varmt boken Törst. Hoppas på en fortsättning. Detta är en författare att hålla koll på.
Uppföljaren och den avslutande delen av serien Raseri gjorde mig inte besviken. Författaren skriver fortsatt otäckt spännande precis som i den första boken. Det är bra med korta kapitel, det att man "bara" ska läsa ett kapitel till. Kort sagt - den här boken är sjukt spännande, läskig och välskriven....