Snöfall, mirakel och frusna hjärtan

Snowed in for Christmas
Bok av Claire Sandy
En julroman som kommer att värma ditt hjärta i vinter. Det har gått sexton år sedan Asta lämnade Irland med ett krossat hjärta och ett barn i magen. Tillsammans med dottern Kitty trivs Asta bra i London men när hennes chef, den snygga tidningsmogulen Conan, vill att hon undersöker en gråtande madonnastaty i sin gamla hemby tvingas hon plötsligt möta sitt förflutna. Astas snabbvisit i Tobercree förlängs oväntat av en vinterstorm, när hela byn blir insnöad. Samtidigt som julafton närmar sig med stormsteg måste Asta försöka ta reda på sanningen bakom den gråtande madonnan, och samtidigt återknyta kontakten med sin excentriska familj. Dessutom lyckas hon stifta bekantskap med den mystiska Jake, samtidigt som Conans mejl blir allt mer flirtiga. Men går det ens att tina upp ett hjärta som varit fruset i så många år?Snöfall, mirakel och frusna hjärtan av Claire Sandy är en riktig pralin till julroman. Christmas Books har länge varit ett fenomen i England och nu släpper Printz Publishing sin första! Det är svårt att inte charmas av denna roliga och fina historia om försoning, mirakel och kärlekstrubbel i jultider.
En av de mysigaste julromanerna jag läst, jag tyckte denna var superhärlig. Lättsam, rolig och spännande. Och med en mörk twist på slutet. Den handlar om kärlek, familj och om att ta itu med sitt förflutna. Den var både rolig och spännande, en riktig drömbok som jag bara ville fortsätta läsa. Så nu måste jag kolla upp vilka andra böcker den här författaren har skrivit!
Asta lämnade Irland för 16 år sedan, gravid och med ett krossat hjärta.
Dottern Kitty och Asta trivs bra i London men när hennes chef, den oförlåtligt snygga Conan, vill att hon undersöker en gråtande madonnastaty inför ett reportage i den gamla hembyn Tobercree tvingas hon möta sitt förflutna. Astas besök förlängs oväntat av en vinterstorm då hela byn blir insnöad.
Julafton närmar sig med stormsteg, Asta måste försöka ta reda på sanningen bakom den gråtande madonnan samtidigt dom hon tvingas återknyta kontakten med sin familj. Dessutom lyckas hon stifta bekantskap med den mystiska Jake, samtidigt som Conans mejl blir allt mer privata och flirtiga..