Bohemian Rhapsody

Film från 2018 regisserad av Bryan Singer och Dexter Fletcher

En musikalisk film som handlar om ett av de allra störa rockbanden genom tiderna, Queen. Här får man följa med på bandets fantastiska resa och en inblick i hur den genialiske Freddie Mercury levde sitt liv. Man får följa bandet från start, till en av deras största och mest kända framträdanden, Live Aid på Wembley arena 1985.

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
CDON
79 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
Ginza
79 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Coolshop
99 kr fri frakt
Zavvi.com
~135 kr (12.99 EUR)+ 6.99 EUR frakt
Shop4world.com
~138 kr (11.99 GBP)+ 6.99 GBP frakt
365games.co.uk
~138 kr (11.99 GBP)+ 2.99 GBP frakt
Discshop
149 kr + 29 frakt
Base.com
~149 kr (12.99 GBP)okänd frakt
Averdo.com
~390 kr (37.69 EUR)okänd frakt
Otroligt bra och gripande film. Man får en inblick i musiken och Freddies privatliv. Den tar upp de bra delarna och är mycket bra gjord. huvudrollen gestaltas väldigt bra. Man fastnar direkt och den griper tag. Mycket bra!
Bohemian Rhapsody är en musikalisk film som handlar om rockbandet och legenderna Queen.
Här får man följa med på bandets resa från start till slutet. Man får se hur de träffades och hur bandet kom till. Och man får dessutom en inblick i huvudsångarens, Freddie Mercurys fantastiska och sorgliga liv. Det är en resa med skratt och tårar, då den både bjuder på roliga och sorgliga scener. Men man får även se Freddies och genialiska sida och vilken fantastik musiker han faktist var. Den här filmen var en riktgt fin och häftig upplevelse och den är väldigt speciell för alla Queens fans. Man har länge velat se bandets historia och här får man chansen att följa med och se alla bra och dåliga stunder. Skådisarna är helt fantastiska och spelar sina karaktärer riktig bra, vilket gör upplevelsen ännu mer speciell. Man glömmer nästan bort att det är en film och får en känsla av att det är bandet själva man får se på skärmen.