Bohemian Rhapsody

Film från 2018 regisserad av Bryan Singer och Dexter Fletcher
En musikalisk film som handlar om ett av de allra störa rockbanden genom tiderna, Queen. Här får man följa med på bandets fantastiska resa och en inblick i hur den genialiske Freddie Mercury levde sitt liv. Man får följa bandet från start, till en av deras största och mest kända framträdanden, Live Aid på Wembley arena 1985.
Väldigt bra film trots att jag inte hade någon relation till Queen tidigare. Ett måste att se och numera en av mina favoriter!
Jag har egentligen ingen större relation till Queen eller Freddie Murcury och hade därför inte jättehöga förväntningar på den här filmen, men oj vad jag tyckte om den!

Det är ett välproducerat stycke kultur-historia med oerhört bra casting och skådespelarinsatser. Musiken, särskilt de stora hitsen, är ju full av så mycket känsla och minnen och adderar självklart till totalupplevelsen, men jag skulle ändå säga att beskrivningen av Freddies liv och bildandet av Queen är den stora behållningen.

Den här filmen bör ses av alla - Queen-fans eller inte. Den är en upplevelse från start till slut. ⭐️
Skarp skildring av bandet Queens väg från pubspelningar till världsscener. Många skickliga skådespelare och en träffsäker Freddie Mercury-tolkning. Sevärd och medryckande så att man får lust att spela Queen hela kvällen!
Filmen Bohemian rhapsody är en fängslande film om det brittiska popbandets start och deras växande framgångar. Jag överraskades över frontfiguren Freddie Mercurys liv, talang men också sorg och ensamhet. En väldigt bra film med mycket bra musik.
Otroligt bra och gripande film. Man får en inblick i musiken och Freddies privatliv. Den tar upp de bra delarna och är mycket bra gjord. huvudrollen gestaltas väldigt bra. Man fastnar direkt och den griper tag. Mycket bra!
Bohemian Rhapsody är en musikalisk film som handlar om rockbandet och legenderna Queen.
Här får man följa med på bandets resa från start till slutet. Man får se hur de träffades och hur bandet kom till. Och man får dessutom en inblick i huvudsångarens, Freddie Mercurys fantastiska och sorgliga liv. Det är en resa med skratt och tårar, då den både bjuder på roliga och sorgliga scener. Men man får även se Freddies och genialiska sida och vilken fantastik musiker han faktist var. Den här filmen var en riktgt fin och häftig upplevelse och den är väldigt speciell för alla Queens fans. Man har länge velat se bandets historia och här får man chansen att följa med och se alla bra och dåliga stunder. Skådisarna är helt fantastiska och spelar sina karaktärer riktig bra, vilket gör upplevelsen ännu mer speciell. Man glömmer nästan bort att det är en film och får en känsla av att det är bandet själva man får se på skärmen.