Get a Life, Chloe Brown

Bok av Talia Hibbert
Hibbert delivers a witty, hilarious romantic comedy about a woman who's tired of being "boring" and recruits her mysterious, sexy neighbor to help her get a life--perfect for fans of Sally Thorne, Jasmine Guillory, and Helen Hoang!oang!
En bok som fick mig att skratta högt, älska alla karaktärer och vilja läsa mer av författaren! En feelgood, men en som inte riktigt följer mallen, och som handlar om en kvinna med fibromyalgi och CFS. Hennes sjukdom, och vad den burit med sig, hanteras oerhört snyggt och jag älskar hur informativ boken är utan att utge sig för att vara annat än skönlitterär. Rekommenderar den varmt!
(Obs! Ej för de prydare, språket är ibland ganska grovt och det är en hel del sex, mycket mer än jag var beredd på.)
Chloe Brown är 31 år gamma och lider av fibromyalgi, en slags kronisk smärta som har en stor inverkan på hennes liv. En dag blir hon nästan påkörd av en alkoholpåverkad bilförare och bestämmer sig strax därefter för att förbättra sitt, enligt henne, meningslösa liv genom att skriva en lista på saker hon ska göra för att "get a life". Under bokens gång lär Chloe känna sin lägenhetsbyggnads förvaltare Redford Morgan som börjar hjälpa henne att kryssa av de olika sakerna på hennes lista.
Get a life, Chloe Brown var så mysig läsning och den var ganska olik de tidigare romanceböckerna jag läst som jag tycker kan vara ganska klyschiga. Boken tar även upp många viktiga ämnen som psykisk ohälsa, sjukdom och toxic relationships. Trots att boken ibland var mer allvarlig i tonen så blev jag så glad av att läsa den. Jag rekommenderar!