Än klappar hjärtat

Susanne Fellbrink

Det börjar bli sommar i Sundsvall och artisten Cilla Fallander har fått i uppdrag att vara projektledare för invigningen av stadens nya galleria. Invigningen pågår i fyra dagar och problemen uppstår från första stund. Cilla misstänker att någon försöker sabotera för henne, men hon förstår inte varför. Boken är den andra delen i deckarserien om sångerskan Cilla.

Boken är den andra, fristående delen i cozy crime-serien om sångerskan Cilla Fallander som utspelar sig i Sundsvall.

Det är sommar och Cilla har fått uppdraget som projektledare för nyöppningen av stadens galleria. Men ingenting går riktigt som planerat. Någon verkar vilja sätta käppar i hjulet för Cilla, men vem?

En bra deckare med högt tempo, bra språk och flyt. Susanne är bra på att gestalta karaktärerna så att de känns levande och det är lätt att leva sig in i historien. Jag fastnade i boken och det är en spännande story helt klart!
Det här är den andra delen i deckarserien om sångerskan Cilla Fallander som utspelar sig i Sundsvall. I denna bok är det sommar och Cilla har fått ett uppdrag att agera som projektledare och hålla i invigningen av nyöppningen av gallerian i stan. Allt går tyvärr inte smärtfritt utan flera incidenter dyker upp under resans gång och även under invigningen, Cilla misstänker att någon försöker förstöra för henne. Parallellt får vi också läsa om Robin och hans mamma som flydde från sin våldsamma pappa för 15 år sedan och om Bianca som som befinner sig i Paris.

När jag började läsa denna bok så fastnade jag direkt, det första kapitlet var verkligen en dramatisk inledning, WOW - en riktig cliffhanger. Detta gör ju att jag bara vill fortsätta läsa, däremot så fortsätter inte boken i samma drastiska anda, utan tempot lugnare ner sig och jag får läsa en välskriven och lättläst bok med en "snällare" spänning. Jag gillar att få läsa om Cilla igen då jag blev väldigt förtjust i den förra boken Än sjunger hon inga sånger. Boken har ett bra flyt med spännande inslag, lagom spänning utan blodiga detaljer och slutar med en riktig cliffhanger.... borde vara förbjudet med såna avslut....så nu väntar jag med spänning på nästa bok om Cilla.