Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Film från 2020 regisserad av David Dobkin
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Vi kunde tyvärr inte hitta några butiker som säljer den här produkten
Jag blev så glatt överaskad av den här filmen! Den var inte alls som jag hade föreställt mig den. Den fanns så mycket värme och kärlek i filmen och den bjöd på både skratt och tårar!
En Eurovision-film med amerikansk blick. En mysig historia om hur en isländsk musiker och sångerska med mycket tur lyckas ta sig till Eurovision och framföra sitt bidrag. För varje Melodifestival- och Eurovision-fan är det här en film som kräver mycket självdistans och parodi på olika nationers stereotyper.
Det är en fin story om hur det alla motgångar till trots kan sluta med kärlek och lycka - och stolthet i den lilla hemorten där folk bara vill lyssna på dansband.

Många bra skådespelare och artister och väldigt ”Eurovision-igt” - så som man kan förvänta sig. Men just på grund av förutsägbarheten och alla stereotypa klichéer kring Abba, Ryssland, poängutdelning etc. blir det liksom bara måttligt roligt.

Deux points!
Betyg 4
Väldigt underhållande amiljefilm om Eurovision song contest. Absolut ett måste för alla Will Ferrel-fans! Låtarna i filmen är dessutom OTROLIGA! Lyssnade på dem i månader efter jag sett filmen. Är man dock inget fan av eurovision så kanske detta inte är den bästa filmen att se, den innehåller en hel del skämt som kan vara svåra att första om man ej sett tävlingen förut.