Nyckeln till frihet

The Shawshank Redemption
Film från 1994 regisserad av Frank Darabont
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Vi kunde tyvärr inte hitta några butiker som säljer den här produkten
Nyckeln till friheten (The Shawshank Redemption) handlar om en banktjänsteman vid namn Andy Dufresne som blir oskyldigt morddlmd för mordet på hans fru.

Denna film har skådespelare som Morgan Freeman, Tim Robbins och många fler

Filmen fångar snabbt upp tittarens intresse.
En storslagen film som jag sett fler än en gång. Filmen har en gripande story och karaktärerna tolkas mästerligt av Morgan Freeman och Tim Robbins. Om du inte redan sett den så gör dig redo för en filmupplevelse som du troligen kommer bära med dig resten av livet. Har du redan sett den, unna dig att se den igen - det är en film som håller för att se många gånger. Nyckeln till frihet får ☕☕☕☕☕ rykande gott te.
En storslagen film baserad på en bok av Stephen King. Filmen ställer viktiga frågor och handlar, kort sagt, om ont och gott. Fantastiskt skådespel. Mycket sevärd.
Det här anses som en av världens bästa filmer och jag kan inte annat än att hålla med. Har sett den ett otal gånger nu men den är lika fängslande och gripande varje gång och faktiskt så blir den också snäppet bättre hela tiden. Den här boken bygger på en novell av Stephen King och som vanligt när han har ett finger med i spelet så bjuds man på en suverän historia och i det här fallet filmen även om själva filmmanuset frångår själva originalet en del.. Man slipper det onaturliga, monstren i garderoberna och clownerna i kloakerna. Istället får man i ett ganska lågmält drama följa en man som hamnat i fängelse för ett brott han inte har begått. Men han har en plan att ta sig ut till den andra sidan och den planen får ta den tid det behövs för att lyckas. Det här är film när film är som allra bäst!
En av de bästa filmer jag har sett är Nyckeln till frihet. En film som håller en fast och som jag har sett många gånger. Nyckeln till frihet är en film jag inte tröttnar på! Det är bra skådisar, ett bra manus och oväntade vändningar som gör att intresset håller i sig hela vägen!