Frön som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
Smart och fin present till den trädgårdsintresserade, eller kanske till den som nyligen flyttat till hus. Nybörjaren får naturligtvis lätta grödor som går enkelt att driva upp, medans den vane får lite mer ovanliga små rariteter.
Kanske blir presenten en ätbar grönsak eller en perenn som kan avnjutas varje år. Perfekt present till den med liten täppa, en balkong eller en liten kruka i fönstret. Den som får den kan följa utvecklingen länge. Perfekt.
Tänk att i den mörka, bistra december ge bort en längtan till en färgexplosion under våren - inget är som längtans tider!
En perfekt gåva att ge bort! Den varar länge och kan skänka fröjd för både öga och gom! Om man har lite tur kan gåvan vara i flera år.
Presenten som kan växa och frodas under nästa år. En bra present för den med gröna fingrar. Se bara till att du köper frön som är lagom avancerade för den som ska få presenten.
Tänk dig satt få frön som odlingsnybörjare eller van för den delen . Jag skulle vara överlycklig. Såå roligt med odling!
Tänk dig att först bli lycklig när du får motta en gåva som sedan gör dig lycklig i flera år. Ja det är precis så med fleråriga frön på blommor och blader.
Det bästa man kan ge någon är förmågan att odla sin egen mat. Frön är en perfekt present. Vilken annan present blir tusentals gånger större nr man använder den :-)?