Frön

Produkttyp

Frön som present

Smart och fin present till den trädgårdsintresserade, eller kanske till den som nyligen flyttat till hus. Nybörjaren får naturligtvis lätta grödor som går enkelt att driva upp, medans den vane får lite mer ovanliga små rariteter.

Frön som present

Kanske blir presenten en ätbar grönsak eller en perenn som kan avnjutas varje år. Perfekt present till den med liten täppa, en balkong eller en liten kruka i fönstret. Den som får den kan följa utvecklingen länge. Perfekt.

Frön som present

Tänk att i den mörka, bistra december ge bort en längtan till en färgexplosion under våren - inget är som längtans tider!

Frön som present

En perfekt gåva att ge bort! Den varar länge och kan skänka fröjd för både öga och gom! Om man har lite tur kan gåvan vara i flera år.

Frön som present

Presenten som kan växa och frodas under nästa år. En bra present för den med gröna fingrar. Se bara till att du köper frön som är lagom avancerade för den som ska få presenten.

Frön som present

Tänk dig satt få frön som odlingsnybörjare eller van för den delen . Jag skulle vara överlycklig. Såå roligt med odling!

Frön som present

Tänk dig att först bli lycklig när du får motta en gåva som sedan gör dig lycklig i flera år. Ja det är precis så med fleråriga frön på blommor och blader.

Frön som present

Det bästa man kan ge någon är förmågan att odla sin egen mat. Frön är en perfekt present. Vilken annan present blir tusentals gånger större nr man använder den :-)?