Minnet av din kärlek

Bok av Siri Gustafsson
Elsa vill bara bort. Bort från Örseryd, bort från Joel, och bort från vackra, perfekta Alice som stal hans hjärta. Lägga alla dåliga beslut bakom sig och börja om på nytt. Det måste man väl kunna göra? Efter en flytt till Linköping träffar Elsa den äldre kvinnan Majvor, som bor ensam med tre katter. Allt eftersom deras vänskap växer sig starkare börjar Elsa fundera över Majvors ungdomskärlek Jack. Varför var han inte med när hon återvände med tåget från Paris? Samtidigt dyker den norrländske journalisten Hugo upp på caféet där Elsa jobbar och han väcker någonting inom henne som hon inte alls förstår. Han är verkligen inte hennes typ, så varför kan hon inte sluta tänka på honom? Siri Gustafsson är en svensk författare och pedagog inom socialpsykiatrin. Hon bor på en liten gård i Småland, precis som huvudkaraktären i debutromanen 'När sommarvinden leker'. Debuten utkom år 2020.
Andra boken i serien Flickorna från Småland. Elsa har kört fast i lilla Örseryd. Hon vill bort från allt, framförallt från Joel, hennes stora kärlek som det aldrig kommer bli nåt med. Hon flyttar till Linköping och får jobb på ett café. Hon blir vän med den äldre damen Majvor som är hennes granne. Majvor berättar om sitt ungdomsliv vilket ger Elsa en del att tänka på. En dag kommer en ung journalist in på caféet och Elsa får svårt att tänka på nåt annat än honom.
Mysig feelgood roman om kärlek och vänskap.
Boken handlar om Elsa som vill starta om sitt liv efter att hennes kärlek blir kär i en annan. Så hon bestämmer sig för att flytta från lilla småländska Örseryd till Linköping i ett hyreshus. Där lär hon känns Majvor och hennes kattor. Hon börjar jobba på ett café o där träffar hon sin kärlek Hugo. Som följa o se hur det går. En härlig Feelgood bok man inte vill släppa