Söta, röda sommardrömmar

Christoffer Holst

"Söta, röda sommardrömmar" är en charmig berättelse där oväntad kärlek och skärgårdsliv möter en kittlande spänningsintrig.

Cilla Storm har just blivit dumpad av sin pojkvän. Hennes karriär som skvallerjournalist går inte riktigt som hon tänkt sig och sparkapitalet räcker inte längre till det där drömmiga sommarhuset i skärgården. Efter uppbrottet har hon bara råd med en kolonilott på Bullholmen - en turisttät liten ö i Stockholms prunkande skärgård. Trots att hon helt saknar gröna fingrar bestämmer hon sig för att slå till.

Men när en ung kvinna hittas död på ön på midsommardagens morgon tar Cillas liv en helt ny vändning. Cilla visar sig ha varit den sista som såg kvinnan i livet och hon blir snabbt indragen i utredningen - som leds av den mycket stiliga polisen Adam.

Den smått neurotiska och Chardonnay-pimplande Cilla och den strikta, välklädda Adam är så olika som två människor kan vara - ändå dras de till varandra. Men så sker plötsligt ännu ett mord som ställer allt på ända.

Mindre

"Söta, röda sommardrömmar" är en charmig berättelse där oväntad kärlek och... Mer

4 utgåvor
Välj utgåva
Söta, röda sommardrömmarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789198409734
Söta, röda sommardrömmarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178270439
Söta, röda sommardrömmarSvenska - E-bok
ISBN: 9789198409741
Söta, röda sommardrömmarSvenska - Pocket
ISBN: 9789188801241
När man ser titeln så tänker man att det här kommer vara en riktigt mysig feelgood med en massa kärlek i handlingen. MEN det är inte bara härligt rosenskimrande utan även en deckare med mord. Jag är inte något jättefan av deckare i vanliga fall, men jag måste säga att jag gillade den här boken. Cillas karaktär är välskriven och miljön på Bullholmen känns sådär härligt skärgårdsidyllisk. Det var inte uppenbart vem som var den skyldiga och jag lyssnade på ljudboken och min lunchrast tog slut precis innan det skulle avslöjas, vilket gjorde att jag grubblade vidare på det under tiden jag jobbade. Kan rekommendera den om du vill ha något utöver det vanliga feelgoodspåret.