Goda grannar

Roman 3
Mattias Edvardsson
Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte länge innan det nyinflyttade paret börjar känna sig illa till mods. Detta i takt med att de lär känna sina nya grannar. Bianca råkar senare ut för vad som först verkar som en olycka men snart väcks tvivel på flera håll. Kan det vara så att lagen faktiskt måste tas i egna händer?. Mindre

Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
Goda grannarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137154862
Goda grannarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789137156330
Goda grannarSvenska - E-bok
ISBN: 9789137154879
Inte en av sommarens starkaste böcker.
Boken börjar bra och spännande för att sedan bli mer ointressant, för mig alltså. Alla andra verkar ju älska den.

Boken hoppar i tid och mellan personer men är lätt att följa. Varje person bidrar med sitt perspektiv vilket fördjupar historien. Boken börjar med att en granne blir påkörd utanför sitt hus. Mycket tyder på att det inte var en olycka. Därifrån följer vi ett antal grannar i nutid och dåtid för att ta reda på vad som egentligen hände. Mest berörande är Fabians historia. En pojke i ett av grannhuset som haft det tufft under sin uppväxt.

Det känns en aning som att jag har läst det förut. Påminner om Petra Holts böcker som jag iofs gillar. Är ganska självklart hur det ska sluta men är ändå läsvärt och hittills har jag inte hört annat än hyllningar.