Goda grannar

Roman 3
Mattias Edvardsson
Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte länge innan det nyinflyttade paret börjar känna sig illa till mods. Detta i takt med att de lär känna sina nya grannar. Bianca råkar senare ut för vad som först verkar som en olycka men snart väcks tvivel på flera håll. Kan det vara så att lagen faktiskt måste tas i egna händer?. Mindre

Micke och Bianca är nya i kvarteret som till en början verkar perfekt. Men det dröjer inte Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
Goda grannarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137154862
Goda grannarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789137156330
Goda grannarSvenska - E-bok
ISBN: 9789137154879
Betyg 3
Bianca och Micke flyttar till Köpinge tillsammans med sina barn. Det är en långväga flytt och en nystart för hela familjen. Att något hänt, något som fått familjen att lämna sitt gamla liv, anar man ganska tidigt. Det är en bok som berättar saker mellan raderna. Boken berättas varvat med före och efter, och då är det före olyckan. Olyckan där Bianca blir påkörd på sin cykel av Jaqueline. Denna Jacqueline lever ensam med sin son Fabian, en tonåring som har det tungts skolan fungerar inte och några kompisar har han inte. Micke jobbar på skolan där Fabian går. Jaqueline har haft många förhållanden men de slutar alla med uppbrott. I kvarteret där de alla bor har man koll på varandra.

Jag älskade En helt vanlig familj av samma författare. Den har lite av samma känsla; en historia som sakta rullas upp i efterhand. Den här boken är inte lika bra som föregångaren. Historien lämnar en del frågor efter sig och håller inte fullt ut. Dock en läsvärd bok.