Marit Andersson

Användarprofil

Väninna sökes

Bok av Jenny Jacobsson
En härlig roman om vänskap, bekymmer, glädje och sorg. Majsan som är nybliven änka vill ha någon att dela bostad och räkningar med och sätter därför in en annons i tidningen. Garbo, en ensamstående kvinna som har svårt att få ekonomin att gå ihop, svarar på Majsans annons och flyttar in hos henne.
De blir goda vänner och gör upp en plan om hur de ska få in pengar och dryga ut
Härligt att få ta fram sin kreativitet och forma något med sina händer. Se hur figurer växer fram allt efter som eller ha en tydlig plan på vad man vill göra!

Jul i krinolin

Bok av Amanda Hellberg
Alltså wow vilken bok! 😍 Omslaget, språket, handlingen, personerna, miljön... jag kunde nästan känna den söta doften av alla karamellkok. Jag fastnade i den direkt och har lyssnat så fort jag haft möjlighet så den tog (tyvärr) slut i ett nafs. Det här är dock en sån bok som jag sätter upp på min att-köpa-lista, trots att jag redan lyssnat på den, för jag tycker att den är så vacker och jag tycker att böcker man gillar extra mycket ska man ha i bokhyllan (så kan man ju läsa dem igen sen😉).

Virka

Aktivitet
Jag lärde mig att virka genom youtube för några år sedan och oj vad kul det är! Det har blivit massa blandade alster för min del, gosedjur, napphållare, barnvagnshängen, mössor, vantar, halsvärmare, speldosor, makeup-pads, en kofta, snuttetrasor, babyfilt mm. Man kan virka hur mycket roligt som helst! Perfekt syssla när man vill sitta och lyssna på ljudbok samtidigt också 😉
En maträtt som kan varieras i det oändliga! Pizza från pizzerian är ju perfekt när man inte orkar/vill/har tid att laga middag. Hemmagjord pizza med deg som fått jäsa minst ett dygn, hemmagjord tomatsås, goda toppings som gräddas i grillen på pizzasten är ju något av det godaste jag vet!

Sophies historia

Bok av Jojo Moyes
En fängslande berättelse om två kvinnor i varsitt sekel med en sak gemensam. En bok som innehåller både spänning, romantik, sorg och lycka. En mycket bra bok som gick rakt in i hjärtat enligt mig (liksom Jojo Moyes andra böcker också gjort som jag läst).
En av de bästa jag läst i år skulle jag nog vilja påstå.

24 goda gärningar

Bok av Jenny Fagerlund
En så härligt mysig bok! Den innehåller både allvar, vänskap, sorg, relationer och kärlek. En perfekt bok för en mysdag i soffan. Rekommenderas varmt!

Mammasanningar med Vivi och Carin

Podcast med Carin da Silva och Vivi Wallin
Jag älskar Vivi och Carin! Det här är en podcast som tar upp allt mellan himmel och jord, både högt och lågt och jag har skrattat så mycket med dessa härliga kvinnor i öronen!!

Brevvännerna

Bok av Eli Åhman Owetz
Eli har gjort det igen! Jag gillade böckerna om Anna-Lisa massor och jag blev absolut inte besviken på den här boken heller. En mysig feelgood roman som var svår att lägga ifrån sig när jag väl hade börjat läsa. Rekommenderas verkligen, och nu står ”Renoveringsobjekten” på min vill-ha-lista

Wahlgren & Wistam

Podcast med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
En podcast som jag följt nästan från start. Tar upp allt mellan himmel och jord, blandar skratt med gråt, humor med allvar. Jättehärlig helt enkelt!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.