Wahlgren & Wistam

Podcast med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
En artist och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Relationer, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
De tar upp både roliga ämnen men också allvarliga ämnen. Roliga att lyssna på och de tar även upp aktuella händelser och ämnen.
Wahlgren och Wistam samtalar om allt mellan himmel och jord som har hänt i deras liv under veckan som gått. Det är kul och intressant att höra deras tankar och reflektioner kring livet. De bjuder på sig själva och skrattar med varandra. En rolig timme en gång i veckan som behövs för att muntra upp livet.
En podd som är rolig och lättsam men även tar upp allvarliga teman. De pratar också alltid om aktuella händelser både i deras liv och i världen.
Otroligt roligt och lättsamt, men även med en hint av allvar ibland. Både Pernilla och Sofia verkar vara riktigt härliga människor och jag älskar att få hänga med dem.
Har lyssnat på denna sedan början och tycker verkligen om den. Pernilla och Sofia pratar om viktiga ämnen, roliga händelsen och gör det mesta väldigt lätt.
En podcast som bjuder på allt mellan golv och tak skulle jag säga. Det är både skratt och gråt när man lyssnar. Wahlgren och Wistam bjuder verkligen på sig själva.
Grym podd med högt i tak. Pernilla å Sofia tar det som det kommer och är raka, ärliga och helt underbara. Pratar aktuella ämnen men även sånt som de funderar på.
Så enkel att lyssna på och ger många roliga skratt! Lika roligt varje gång men också lite allvar. Många olika ämnen tas upp. Älskar att promenera till denna!
Väldigt rolig pod där Sofia &Pernilla bjuder på sig själva.
Jag förundras vid varje avsnitt vilka olika liv vi lever!
En podcast som jag följt nästan från start. Tar upp allt mellan himmel och jord, blandar skratt med gråt, humor med allvar. Jättehärlig helt enkelt!