En sommar i Devon

Summer At Shell Cottage
Bok av Lucy Diamond
Familjen Tarrant brukar tillbringa sina somrar vid sommarstugan vid havet i Devon. Men denna sommar blir annorlunda. Olivias make har gått bort och Olivias dotter Freya är läkare men efter en tabbe på jobbet står hennes arbete på spel. Olivias son Robert, hans fru Harriet och tonårsdottern Molly tillbringar också sommaren i Devon. Harriet inser snart att både Robert och Molly bär på hemligheter.
En mysig feelgoodroman som var lättläst och fick mig att fastna direkt. Allt var inte bara frid och fröjd i den stora familjen, var och en av dem hade sina bekymmer och sorger, precis som det är i verkliga livet.
"En sommar i Devon" av Lucy Diamond är en riktig feelgoodbok och alldeles utmärkt sommarläsning.

I huset, Shell Cottage vid havet i Devon har familjen tillbringat sina somrar med lata dagar på stranden och grillkvällar. Den här sommaren är inget sig likt. Olivia som precis har blivit änka får sig en ordentlig överraskning. Olivia dotter Freya begår ett misstag på jobbet och hennes husläkarkarriär står på spel. Olivias son Robert har en hemlighet som uppdagas för hans fru Harriet. Även Harriets dotter Molly bär på en hemlighet.

Vi får följa familjen genom sorg och kärlek.