Vara vuxen

Grown Ups
Bok av Marian Keyes
Ett bitterljuvt familjedrama från feelgood-genrens drottning! Precis som i Marian Keyes tidigare romaner blandas här mörkare delar med humor. Familjen Casey är en lycklig familj. Johnny Casey, hans två bröder Ed och Liam och deras fruar och barn träffas hela tiden. Och de har det bra. Utåt sett i alla fall. Men under ytan är det mörkare. Medan vissa personer knappt klarar av varandra, tycker andra om varandra lite för mycket. Allt är under kontroll fram tills Eds fru Cara får en hjärnskakning. Och plötsligt inte kan hålla sina tankar för sig själv. Efter en ogenomtänkt kommentar på Johnnys födelsedagsfest, med hela familjen närvarande, börjar Cara avslöja hemlighet efter hemlighet. I chockvågorna efter de stora avslöjandena frågar sig var och en av de vuxna i familjen om det - äntligen - har blivit dags att växa upp. Marian Keyes debuterade med Vattenmelonen, som utgavs på svenska 1998. Sedan dess har hennes romaner sålt i miljontals exemplar världen över och utkommer numera i närmare trettio länder. Vuxna människor är Keyes fjortonde bok.
6 utgåvor
Välj utgåva
Grown Ups : The Sunday Times No 1 BestsellerEngelska - Pocket
ISBN: 9780718179755
Vara vuxenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789113107400
Grown Ups : The Sunday Times No 1 Bestseller 2020Engelska - Inbunden
ISBN: 9780718179748
Vara vuxenSvenska - E-bok
ISBN: 9789113107530
Vara vuxenSvenska - Okänt
ISBN: 9789113107486
Vara vuxenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789113107547
Kunde inte lägga denna ifrån mig! Läst alla Keyes böcker och denna hittar tillbaka till de hon skrev på 90-talet. Med skärpa och humor, relationsproblem, familjedynamik och vad som kan hända när någon inte kan ljuga längre... Väldigt underhållande och tänkvärd!
Minns fortfarande känslan när jag läste hennes första bok, Vattenmelonen. Då kändes det som något helt nytt och fantastiskt. Jag älskar fortfarande feel-good men saknar att få den där wow-känslan!

Vara vuxen handlar om familjerelationer, tragedier, konflikter, kärlek och uppror. En bok att sitta med i sin skönaste fåtölj nu när höstmörkret faller.

Definitivt läsvärd feelgood!
Verkligen en feel-goodroman, men ändå med små twister. Det är många karaktärer att följa, gilla och ogilla. Det blir en tankeställare hur livet kan vända och hur det är att vara vuxen.
Jag är egentligen inget stort fan av feelgood, men för marian keyes gör jag gärna ett undantag-gång på gång. precis som i hennes tidigare böcker väjer hon inte undan från att skriva om svåra saker , uppblandar med en stor portion humor. trots att det finns väldigt många huvudkaraktärer i boken så har den en tydlig röd tråd. det är en riktigt trevlig bok och jag läser gärna mer om personerna i den
Om du vil läsa en bok hur det är att vara vuxen 40+ och hur det är att vara gift och ha syskon så är detta boken för dig. Jag älskar Marianne Keys böcker och här har hon satsat på att skiva om bröder med respektive. Med en gnutta svart humor och mycket känslor tar hon mig även nu med storm.