Kanske är det allt du behöver veta

We Were Liars
Bok av E. Lockhart
Hyllad succébok! Förra årets stora snackis kommer nu i pocket! * Vinnare av Goodreads Choice Awards med 34 000 röster. * Finalist i Bokbloggarnas litteraturpris. * Utsedd till en av årets bästa böcker av Amazon, New York Times, Publishers Weekly, Times m.fl. * Utsedd till årets It -bok av Goodreads och Bustle. Cadence Sinclair Eastmans berättelse tar sin början före den femtonde sommaren. Somrarna tillbringar den förmögna familjen Sinclair på sin privatägda ö utanför Massachusetts kust. På den polerade ytan är de atletiska, långa och attraktiva - och ingen är misslyckad. Den femtonde sommaren händer något som förändrar allt. Något som Cadence förtränger minnet av, och ingen vill berätta sanningen för henne. Men vad var det egentligen som hände? Läs den. Och om någon frågar hur den slutar - LJUG. "Lockhart bygger elegant upp tragedin bit för bit: den sakta framväxande kärlekshistorien mellan Cady, som är familjen Sinclairs första barnbarn, arvtagerskan, och Gat som är utanför på flera sätt. Det blir ett lågmält klassdrama med etniska förtecken, men det blir också något större." - Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Gripande, stundtals varm och intressant skriven bok, nästan lite konstig. Men jag tyckte väldigt mycket om den! Gillar slutet när den går från att vara lugn till galen, sorglig och spännande. Man känner så mycket för huvudpersonen och känner med henne genom boken.
Fängslade mig från första sidan! Så spännande och samtidigt ledsam. Kände mig lite tom efter sista sidan. Vad var det som egentligen hände? Så många känslor på en och samma gång. Rekommender starkt.
Och jag grät, och grät och grät. Tårarna rinner när man läser detta lilla mästerverk. En bok man inte lägger åt sidan utan fortsätter läsa till den tar slut och den där tomheten tar över. Kanske är det allt du behöver veta om min läsupplevelse, och jag tycker du ska skapa din egen. Läs.
Detta är en av de bästa böckerna jag har läst! Boken handlar om en tonårstjej som tillbringar varje sommar på en ö med sin släkt men den här sommaren är annorlunda. Anledningen till detta är inte alls vad man hade förväntat. Otroligt spännande och gripande!
Denna bok är en spännande bok med många intressanta karaktärer. Vi får följa Candence när hon försöker förstå och komma ihåg vad som hänt på sommarstället där hon och sina vänner varit varje sommar med sina familjer. Jag sträckläste boken på en par dagar