Förr eller senare exploderar jag

The Fault in Our Stars
Bok av John Green
För tre år sedan fick 17-åriga Hazel Gus sin cancerdiagnos och hon vet att hon aldrig kommer att bli frisk igen. Hazels mamma är orolig för att Hazel ska bli deprimerad så hon anmäler Hazel till en stödgrupp. Gruppen är allt annat än uppiggande för Hazel, men en dag kommer Augustus Waters till gruppen och allting förändras. Deras ögon möts och en poetisk kärlekshistoria börjar.
John Green är en mästare på YA böcker och ungdomskärlek. man skulle vilja ha tavlor av var och varann quote. språket 5 stjärnor, storyn 3
Tragisk saga med bra insyn med hur en tjej hanterar sin första kärlek, trots att hon är cancer-sjuk. Tårdrypande och känslofull.

Rekommenderar den starkt.
Åh!! Jag älskar John Green. Han skriver så otroligt vackert och hans sätt att beskriva känslor på går verkligen inte att jämföra med någon annan. Jag läste dessutom denna efter att jag sett filmen och det var en riktig höjdare när en fick djupare förståelse för alla karaktärer. Läs också Greens bok: "Efter Alaska", jag lovar att du inte kommer att ångra dig!
Den får 5 stjärnor av mig för jag tyckte att den har en väldigt bra handling och den är samt en riktig bladvändare. Den var väldigt in och även sorgsen men jag älskade den verkligen, en bok jag kommer att läsa om.
Fantastisk fin kärlekshistoria som både var rolig och sorglig. Den var välskriven och svår att lägga ifrån sig. Rekommenderar verkligen!