Harry Potter, #7

Harry Potter och dödsrelikerna

Harry Potter and the Deathly Hallows
Bok av J. K. Rowling
I den avslutande delen av Harry Potter- serien har Harry, Ron och Hermione lämnat Hogwarts. Med hjälp av ledtrådar som Dumbledore lämnat efter sig försöker de hitta ett sätt att besegra Voldemort, som har tagit makten i trollkarlssamhället. Voldemort har genom svartkonst lyckats bli odödlig. Men kanske har han en svaghet som kan bli hans undergång.
Underbar. Läste de här böckerna för över tio år sedan och lyssnar nu om allihop. Så trygga att lyssna på! Och spännande! Och fina och läskiga och sorgliga. Fina karaktärer och genomtänkt handling. En helt magisk värld som hon har byggt upp.
Den avslutande delen av Harry Potterserien. Har du inte läst den här bokserien så har du missat en otrolig, magisk värld som lämnar avtryck i själen. Sista boken är full av hopp, kärlek, vänskap, action och mod, men också av missförstånd, krig och död.
Den är något för alla som vill ha lite magi i sitt liv.
Det är svårt att recensera Harry Potter, fastän jag både läst böckerna och sett filmerna otaliga gånger. Man vill inte spoila något för de som ännu inte upplevt magin.

Vi är nu framme vid den sista striden, och får ta del av en spännande final som skapar känslor i överflöd. Ett värdigt slut på en fantastisk bokserie.
Den sista boken i Harry Potter serien och nu kommer den sista tiden för gänget att kämpa mot voldemort och den tycker jag personligen är den bästa boken av de alla.