Skuggornas dans

Night Moves
Bok av Nora Roberts
En del människor har skelett i garderoben. Maggie Fizgerald har ett på sin tomt. Med facit i hand kanske flytten till Morganville inte var det allra bästa valet. Maggie hade hoppats på att finna lugn och ro långt från storstadens jäkt - och tid att komponera musiken till nästa stora kärleksfilm. Men som om det inte vore illa nog att landskapsarkitekten Cliff Delaney är både arrogant och oemotståndlig, hittar han också människoben nergrävda ett stenkast från hennes hus. En tio år gammal tragedi uppdagas och upptäckten vänder upp och ner på Maggies tillvaro. En kallblodig mördare går fortfarande lös och hon befinner sig i fara. Den lantliga idyllen har förvandlats till en mardröm. Och inte känns det bättre när Cliff föreslår att han ska flytta in i hennes hus för att skydda henne tills mordgåtan är löst. Är han verkligen så oskyldig som han ger sken av, eller finns det mer som lurar i skuggorna ...?
5 utgåvor
Välj utgåva
Skuggornas dans : SilkSvenska - E-bok
ISBN: 9789150710595
Skuggornas dansSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176333365
Night Moves (Mills & Boon M&B)Engelska - E-bok
ISBN: 9781472096333
Skuggornas dansSvenska - Pocket
ISBN: 9789164096319
Skuggornas dansSvenska - Pocket
ISBN: 9789150946277
En kvinna som i sin uppväxt haft rika och framgångsrika föräldrar men som dog i en olycka.
Kvinnan Maggie flyttar till en liten ort och köper sig ett fallfärdigt hus som hon ska rusta upp, personerna i omgivningen tror inte att hon klarar av att bo där då hon är en stadsmänniska.

En grävmaskin kom då hon ville ha en damm och hennes valp som hon fick hittade ben, människoben, det blev helt klart livat och poliser kom och utredare med mera.

Vem kunde ha dödat mannen som kvarleva som dom hittade var? Vem har dödat honom?

Det är inte som man tror.. Läs så får ni veta!