Konsten att bevara en hemlighet

How To Keep A Secret
Bok av Sarah Morgan
Ibland krävs det en hemlighet för att föra en familj samman Lauren lever ett till synes perfekt liv med sin familj - om det inte vore för att dottern Mack plötsligt har förvandlats från ett kärleksfullt barn till en tjurig tonåring. Jenna vill inget hellre än att bilda familj. Men hur hon och hennes man än försöker blir hon inte gravid, och trots att hennes hjärta håller på att brista tvingar hon sig att hålla sin leende fasad uppe. Nancy vet att hon inte har varit den bästa mamman till sina två döttrar. Men hur ska hon någonsin kunna förklara för dem varför? När livet förändras på ett ögonblick förs tre generationer av kvinnor samman för att tillbringa sommaren på den idylliska ön Martha"s Vineyard. Nu måste de lära sig att vara en familj igen - och kanske är det hemligheterna som splittrat dem som nu kan förena dem igen? *** Den bästsäljande författaren Sarah Morgan är tillbaka med en varm berättelse om vänskap, systerskap, kärlek och mörka familjehemligheter.
Hastigt förändras livet för Lauren. Hon får åka hem till sin barndoms ö. Där väntar hennes syster Jenna med sina bekymmer och problem samt mamma Nancy. Nancy har sina funderingar och hemligheter. Mitt i detta finns också Laurens dotter, Mack.
Det blir en tid som ingen av dem tänkt sig.
Laurens man Ed går oväntat bort. Hon och dottern Mack får klara sig själva. De åker till mormor där de träffar Laurens syster Jenna men även en gammal kärlek.
En varm bok om kvinnor och vänskap. Om att gå vidare och stå på egna ben.
Rekommenderas varmt.
Jag har läst många av Sarah Morgans böcker och det här är min favorit. Dynamiken mellan systrarna och mamman är snyggt porträtterad och den här är perfekt som en bok vid poolen eller på stranden. En riktig sommarbok!