Alla hjärtans mirakel

Bok av Simona Ahrnstedt
Det är svårt det där med kärlek, tycker Minoo. Om det ändå vore lika lätt - och njutbart - att hitta en bra man som det är utforska Stockholms restaurangutbud. Men vad hon inte vet är att kärleksängeln Astrild ruvar på en plan. Och när Minoo en mörk februarieftermiddag lockas in i en erotisk butik på Drottninggatan, blir ett mystiskt möte en upplevelse hon sent kommer glömma ... Alla hjärtans mirakel är en erotisk novell om Minoo, krögaren Jack och kärleksängeln Astrild, men också om mat, Stockholm och nya möjligheter. Men mest av allt handlar Alla hjärtans mirakel om att hitta kärlek där man minst anar det.
4 utgåvor
Välj utgåva
Alla hjärtans mirakelSvenska - E-bok
ISBN: 9789188801043
Alla hjärtans mirakelSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176519424
KærlighedsmirakletDanska - Pocket
ISBN: 9788702277982
Alla hjärtans mirakel : en erotisk novellSvenska - Pocket
ISBN: 9789198409789
Ha ha ha alltså redan de första sidan fick mig att skratta. Sicken underbar humor.
En kort bok som är av erotisk karaktär. Börjar rätt oskyldigt, vardags snacka om livet & tankar. Sen lite innan mitten börjar det heta till & faktiskt ana jag inte att det skulle gå åt det hållet som det gick. Gudavärlden & människovärlden i erotisk heta.
Slutet var bra för det liksom knöt ihop erotik-love säcken på ett snyggt romantiskt sätt.
🟡🟠🔴🔴🟠🟡
"Eros hade enligt vissa rykten andvänt sig av Tinder en gång, när han var bakis och alldeles för sent ute"
Det här är en riktigt härlig erotisk novell. Det är en fin historia med humor och givetvis en Hel del spänning ;) Man dras in direkt och kan inte sluta läsa. läs läs läs!