30 dejter på 30 dagar

The Undateable
Bok av Sarah Title
Melissa, eller Bernie som hon kallas, har aldrig brytt sig om berömmelse. Som bibliotekarie på ett universitetsbibliotek är det heller inte särskilt ofta möjligheten att bli kändis uppenbarar sig. Men när en video av ett frieri som äger rum i biblioteket blir en viral succé, är det inte de nyförlovade som uppmärksamheten riktas mot, utan mot Bernie som i en helknasig min himlar med ögonen åt hela spektaklet. Snart är "Ogillande bibliotekarien" ett begrepp som snurrar runt i alla sociala medier. Colin är journalist och om han inte får ett scoop snart är troligtvis hans karriär som dejtingrådgivare i en ung, hipp nättidning över. Trots hans egna högst bristfälliga meriter på dejtingscenen lyckas han till sin chefredaktör pitcha idén om att hitta dejter till de odejtbara - till exempel Bernie. Bernie tror inte på lyckliga slut och klarar sig alltid utmärkt på egen hand. Men hon har också svårt att motstå en utmaning. Hon går alltså med på Colins förslag om att dejta 30 olika män på 30 dagar. Men det blir inte den hon tänkt som vinner hennes hjärta till slut. 30 dejter på 30 dagar är den första, helt fristående, delen i en serie om kärlek på bibliotek.
En väldigt mysig bok. Jag tyckte den var lite svår att komma in i, men när man väl gjort det var den bra.
Härlig och lättläst bok. Perfekt när man bara vill ha något mysigt att läsa. Älskar när man får skratta tillsammans med karaktärerna och det fick man en hel del. Perfekt för sig som gillar kärlek och humor!
30 dejter på 30 dagar av Sarah Title
Bibliotekarien Melissa (Bernie) Bernard blir snabbt en stor snackis när en ofördelaktig bild på hennes, för stunden, bistra min omvandlas till en mem Ogillande bibliotekarien (jag har googlat och den finns inga dråpliga bilder - Att denna möjlighet missats av oss alla inom biblioteksvärlden 😂)
Tillbaka till boken...
Bernie försöker ignorera internetflugan hennes ansikte blivit men andra har annat i kikaren. Colin jobbar som reporter på en nättidning och där spånas det fram att en make-over för den stackars Ogillande bibliotekarien Bernie, något hon inte accepterar. Men en ändring i reportaget idé blir att hon får gå på 30 dejter på 30 dagar som tidningen ordnar samt att Colin finns i bakgrunden för att skriva ett reportage efter varje dejt.
I brist på annat och mot bättre vetande går Bernie med på detta. Vi får följa hennes äventyr och möta alla möjliga och omöjliga individer 😆
En lättsam och mysig bok som passade att läsa mellan några tyngre titlar.
En väldigt lättläst men mysig bok att läsa. Om en bibliotekarie som inte har mycket till socialt liv som hamnar mitt i dejtingdjungeln pga en rolig gif som någon gjorde om henne.
Den här boken är sådär lagom förutsägbar och mysig att läsa. Bernie tror att hon är odejtbar och Colin vill motbevisa det. Så Bernie ska få gå ut med 30 killar under en månad och det är dejter av varierande slag. Efter varje dejt så går hon igenom den med Colin efteråt så han får skriva sin artikelserie och förhoppningsvis behålla sitt jobb. Även om jag kunde lista ut hur den skulle sluta direkt, så var den väldigt rolig (jag skrattade till några gånger under läsningen) och Bernies karaktär tycker man om på en gång. Nu ska jag ta itu med nästa bok i bibliotekarietrilogin.