Sånger i skymningen

Bok av Camilla Davidsson
Sånger i skymningen är den fjärde fristående boken om Emma. Två efter sin första vandring på Caminon har Emma i stort lyckats få ordning på sitt liv. När hon nu åker tillbaka är det för att hitta tid till reflektion kring sitt förhållande med Olle. Men ett samtal hemifrån gör att hon måste resa hem tidigare.
Emma får driva pensionatet Solgården på Gotland och sedan behöver hon en ordentlig paus. Då bestämmer hon sig för att vandra på Santiago de compostela och få andrum. Dock händer saker som gör att det inte blir den vila som hon tänkt.
Camilla tar med en på en inspirerande resa och pilgrimsvandring för att läka såret efter en skilsmässa och hitta tillbaka till sig själv. Hög igenkänningsfaktor och härliga karaktärer. Feelgood med mycket charm. Sträckläste denna och lämnade mig med en ny frisk fläkt efteråt. Varm, mysig bok att njuta av i soffan.
Fjärde och sista boken om Emma. Hur går det med kärleken? Vem väljer hon? Vad väljer hon att jobba med och var? Något segare än de tre böckerna innan. Men absolut läsvärd.
Sånger i skymningen är den fjärde boken om Emma. Den kan läsas fristående men jag rekommenderar att läsa böckerna i ordning. I den här serien får du följa Emma i sitt sökande efter meningen med livet och efter kärlek. Det är feelgood när den är som bäst. Camilla Davidsson fångar sina läsare med en bra och trovärdig historia som innehåller både glädje och smärta. De miljöer hon målar upp får dig att vilja vara där. I den här boken är Caminon återigen skådeplatsen när Emma åker dit igen för att försöka reda ut tankarna kring sitt förhållande. Men under Caminon får hon ett samtal hemifrån och är tvungen att åka hem. Liksom de andra böckerna är det här en bok du inte vill lägga ifrån dig.