En midsommarnatt

Bok av Sara Dalengren
Alice Norberg har lämnat livet i Stockholm bakom sig och återvänt till sitt föräldrahem. Utan vare sig jobb eller pengar är hennes mål att skapa en ny tillvaro åt sig själv och sin son. Med sin nyvunna frihet är kärlek det sista hon tänker på. Men närmaste grannen, mjölkbonden Noa Lundkvist, har helt andra planer ... Noa var bara femton när den fyra år äldre Alice övergav landsbygden för huvudstaden. Nu är hon tillbaka och Noa inser att hans tonårsförälskelse inte har mattats utan växer sig starkare för varje gång de ses. Och den här gången tänker han inte låta henne komma undan. I sin tredje roman bjuder Sara Dalengren på kärlek, längtan och framtidsdrömmar. En midsommarnatt är en somrig romance i charmig landsbygdsmiljö.
Bonderomantik när den är som bäst! Den är varm, romantisk och somrig samtidigt som det finns ett djup och lite svärta i mixen. En fullträff!
Rekommenderas för den som gillar kärleksromaner
En mysig och välskriven romance bok. Perfekt läsning när man behöver något lättsamt och mysigt. Precis vad jag behöver nu när jag är sjuk och sängliggandes. Jag gillar verkligen Dalengrens sätt att skriva. Ibland kan jag tycka att vissa romantiska böcker som är skrivna på svenska låter för löjliga men Dalengren lyckas jättebra!
Underhållande och känslosam roman där ett tungt ämne som kvinnomisshandel förekommer. Noa är en finstämd och romantisk karaktär som står ut från de andra. Läs och njut :)