Emmas nya liv

Bok av Anna Alemo
Emma upptäcker att hennes man är otrogen med en ung kvinna. Ett ögonblick senare är de skilda och Emma får ha barnen hos sig hälften av tiden. Det som irriterar Emma är att hon själv är ganska irriterad över situationen. Framför allt när exmannen har flyttat ihop med kvinnan som han var otrogen med och de verkar vara lyckliga.
Denna bok lyssnade jag ut på bara ett par dagar för jag var så nyfiken på hur det skulle gå för Emma som hamnar i den ena tokiga situationen efter den andra. Det är lite Bridget Jones-varning på henne. Ibland kröp det i mig av pinsamhet, men mest skrattade jag högt och gott. Jag ser redan fram emot nästa bok om henne.

Emma lever ett ganska lyckligt liv tycker hon, tills makens otrohet vänder upp och ner på allt. Strax är hon nyskild och ska försöka skapa ett nytt liv för sig och barnen i ett litet radhus. Exmaken bor kvar i villan med sin nya unga kvinna och verkar oerhört lycklig, så himla orättvist! Trots känslan av övergivenhet och förvirring är Emma fast besluten att göra det bästa av situationen. Allt ändras när hon träffar en gammal barndomskompis lillebror. Peter är nästan tio år yngre än Emma och väldigt snygg samtidigt som han numera är en känd sångare och tonårsidol. Tjejer trånar efter honom, men inte Emma inte, eller?
En riktigt härlig feelgood om Emmas liv som nyskild. Hon sätter sig i lite kniviga situationer kan man lugnt säga. Många fniss och skratt blir det.
Den här boken är så jäkla rolig! Den är helt underbar! Många skratt utlovas och man vill bara ha mer. Som tur är har det kommit en tvåa :D
Recension 🌸 Emmas nya liv av Anna Alemo

Wow jag var fast direkt.
Boken är mycket lättläst och välskriven.
Berättelsen har ett högt tempo.
Korta kapitel, man kan inte sluta läsa.
Jag vaknade mitt i natten och ville bara läsa vidare 😀 Det är högt betyg det.
Härliga miljöbeskrivningar så det känns som man är där.
Jag har skrattat högt och även fällt en tår.
Hög underhållning helt enkelt.
Känns tomt utan Emma och hennes upptåg.
Hög igenkänning av Emma då jag känner igen mig i mycket, lika klantig jag 😜
Betyget blir helt klart toppbetyg hittar inget jag inte gillar.

Rekommenderar dig varmt att läsa denna pärla.
Jättehärlig och humoristisk berättelse. Jag skrattade rakt ut flera gånger och drogs in i storyn direkt. Ibland var den lite förutsägbar men det var inget jag störde mig på. Läs den!