Arvet efter dig

After You
Bok av Jojo Moyes
Will är borta men Lou har svårt att gå vidare i livet. Hon har flyttat till London och köpt en lägenhet för pengarna som WIll lämnat efter sig. Men att börja om är inte alltid enkelt. Lou kan inte sluta tänka på deras tid tillsammans, och brottas med känslor av tvivel och skuld.
Jag grät av denna bok. Vacker men gripande bok som man ständigt vill återgå till att fortsätta läsa. Fint skrivet !
Fortsättningen på mega-succén ”Livet efter dig”. I den här boken försöker Lou hitta mening och skapa sig ett eget liv. Uppföljare har ju en tendens att vara riktiga lågvattenmärken ibland, och även om den här boken inte är riktigt lika bra som ”Livet efter dig” så är den definitivt läsvärd. En feel good-roman, fast med oväntat mycket känsla och djup. Inte lika lättsam som ”vanliga” feel good, men det är bara positivt i min mening.
"Arvet efter dig" av Jojo Moyes handlar om Lous liv efter att hennes kärlek Will gått bort. Hon lovade honom att våga leva livet till fullo, men det är svårt. Denna bok är en blandning av humor, kärlek och sorg. Jag trodde att denna bok skulle vara för lättsam för min del, men jag måste medge att den var bättre än jag trodde. Författaren skildrar livets stora frågor på ett gripande sätt. Det var svårt att inte känna en viss medlidsamhet med Lou. Det är en vacker och sorglig bok på samma gång.
Härlig feelgood med hög mysfaktor! Inte lika bra som första boken men en värdig fortsättning! Läste den i ett streck!
Fortsättnig på vad som händer Lou efter Wills död Hur Lou tar sig ur sin sorg .Hur hon får se sig själv vara med om en olycka. Hur hennes dagliga liv går tillbaks i rutiner för att klara av sorgen hon är i sitt hjärta.Hur hon hittar kärleken igen och hur Lou trassal sig in att ta hand om Wills tonårs dotter som plötsligt dyker upp i Lous liv En härlig blandning av skratt och sorg och mycket kärlek En feelgood roman med många överraskningar