Ett litet korn av sanning

Christian Unge
2 utgåvor
Välj utgåva
Ett litet korn av sanningSvenska - Inbunden
ISBN: 9789113102191
Ett litet korn av sanningSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789113102320
Andra delen i serien. Jag gillade verkligen den första. Den här är lite ojämn. Lyssnade på den och de 3 första timmarna var ganska tråkiga och det hände inte så mycket. En kvinna som irrade omkring på ett sjukhus med ett litet barn. Mycket krånglig avancerad medicinsk terminologi för den som inte gillar sånt. Själv har jag jobbat som medicinsk sekreterare så jag hängde med på det mesta. Sen börjar boken ta sig och det blir en spännande historia, precis som i den första boken. Jag gillar ändå hans noggranna sätt att formulera en trovärdig historia så kommer det fler böcker i serien ska jag absolut läsa dem.
Har läst och läst och läst alldeles för länge på kvällarna. En riktig nagelbitare. En något ovanlig läkare med fotografiskt minne är en av huvudpersonerna
Andra delen i serien om Tekla Berg, akutläkare på Nobelsjukhuset.
Man får följa Julias resa från Ryssland till Sverige och hur hon blir "mamma" till en pojke som ska gömmas undan i Sverige från ryska maffian.
Men en smitningsolycka senare blir Tekla Berg inblandad. En smart läkare med fotografiskt minne och "bomber" i lypsylfodralet.
Ett litet korn av sanning av Christian Unge
Fartfylld spänningsroman i sjukhusmiljö.
Detta är del 2 om akutläkaren Tekla Berg på Nobelsjukhuset.
Tekla har fotografiskt minne och ett missbruk som hon döljer så gott det går.
I denna bok handlar det om en suspekt smitningsolycka, om ett barn till en mäktig rysk man som bor i Sverige under antagen identitet med två ”föräldrar”
Historien är fartfylld och sjukhusmiljön intressant, man sugs in i berättelsen och boken är svår att lägga från sig.