Escape room

Aktivitet

Escape room som present

Det här är roligt! Ett riktigt adrenalinpåslag, härliga skratt och en bättre teamkänsla. Perfekt för möhippor eller företag!

Escape room som present

Så himla kul upplevelse att ge bort till en familjemedlem, men bäst är det om du förklarar att du själv måste få vara med. Då blir det en present till någon annan och dig själv.

Escape room som present

En riktigt härlig upplevelse som kan vara precis hur rolig som helst, och ger en möjligheter att lära känna sitt sällskap bättre samtidigt som en har kul ihop och löser klurigheter. Älskar Escape Room!

Escape room som present

En perfekt upplevelsepresent att göra tillsammans! Det är otroligt kul, spännande och klurigt samt en upplevelse en sent kommer att glömma. Rekommenderas starkt!

Escape room som present

Kul och klurigt. Ge till kompisgänget, familjen eller kollegorna. Ett bra samarbete och ni får det himla roligt!

Escape room som present

Man kan verkligen ge detta till vem som helst! Kompisgänget, kollegorna eller familjen. Kan ni ta er ut itid? Kan ni samarbeta? Det är också alltid en kul historia!

Escape room som present

Escape room erbjuder dig en riktigt spännande och rolig upplevelse där du både får träna på att samarbeta och lösa kluriga gåtor för att klara uppdraget. En riktigt rolig aktivitet som passar för alla tillfällen helt enkelt!

Escape room som present

Jag gillar aktiviteter man kan göra tillsammans och vad är bättre än Escape room där man även får träna på samarbete?

Escape room som present

Det här är verkligen hur roligt som helst. Första gången jag skulle delta i en escape room aktivitet var jag jätte skeptisk. Men så fort vi kom in i rummet så var jag som transformerad till Sherlock Holmes och det fanns bara en möjlighet, att hitta ut innan tiden var slut.
Escape room passa alla från lite större barn till pensionärer som vill hitta på något helt annorlunda och umgås på ett spännande sätt. Det är så otroligt roligt och har man inte jobbat tillsammans tidigare så får man snabbt lära sig att samarbeta. Inga förlag eller idéer är dumma i escape room, det enda som gäller är att hjälpas åt och skratta sådär varannan minut.

Escape room som present

Att göra Escape room tillsammans med den man ger bort presenten till är nog det roligaste. Escape room är en uppskattad present som görs bäst med 2-8 personer beroende på hur rummen är uppbyggda. Det är en upplevelse present som gärna efterföljs av middag där ni kan diskutera tillsammans vad som gjorde att ni gjorde de valen eller vad s om gjorde att ni löste problemet.
En av de bästa upplevelse presenterna jag någonsin fått eller gett bort!